Hangi led xenon far almalıyım ?

Daelim Roadwin 250 Motosikletim var
Mevcut aydınlatması uzun kısa zayıf kalıyor
Biraz yorumlarını okudum bazı satan kişiler motosiklete uyumlu değil filan demiş
Benim motoruma hangisi uyumlu olur, ne almalıyım hangi modeli.

Bilgim yok yardmcı olursanız çok sevinirim hayırlı günler

Ben 2 hafta önce led aldım ama odaklama denen birşey yok önüme degilde çok ilerileri aydınlatıyor.iyi bir led aydınlatma için mercek şart yoksa bi işe yaramaz sarı ampulu geri takıcam

60w ampul takabilirsin, Philips Xtreme Vision güzel bir seçenek. Kullanırken memnundum, kullanmadan önce LED far sipariş vermiştim, denedim arkası kapanmadı arabaya taktım :D Babamda hüznümü görüp normal xenon far almış :D Şuan o takılı memnunum.

nyk

İyi bir aydınlatma elde edemeyeceğin gibi çok küfür yersin. Mercekli olmayan fara xenon/led öndeki aracı ve karşıdan geleni kör eder. Odaklanmadığı için uzağı aydınlatmaz. anca selektörde güzel oluyor öndeki arabanın içinde flaş patlamış efekti yapıyor :)

60w ampul takabilirsin, Philips Xtreme Vision güzel bir seçenek. Kullanırken memnundum, kullanmadan önce LED far sipariş vermiştim, denedim arkası kapanmadı arabaya taktım :D Babamda hüznümü görüp normal xenon far almış :D Şuan o takılı memnunum.

İyi bir aydınlatma elde edemeyeceğin gibi çok küfür yersin. Mercekli olmayan fara xenon/led öndeki aracı ve karşıdan geleni kör eder. Odaklanmadığı için uzağı aydınlatmaz. anca selektörde güzel oluyor öndeki arabanın içinde flaş patlamış efekti yapıyor :)

İyi bir halojen,merceksiz bir led ampulden evlâdır.

Ben 2 hafta önce led aldım ama odaklama denen birşey yok önüme degilde çok ilerileri aydınlatıyor.iyi bir led aydınlatma için mercek şart yoksa bi işe yaramaz sarı ampulu geri takıcam

şimdi benim far mercekli mi değil mi onu nerden anlicam hocam
h4 almayı düşünüyorum xenon led h4
alma mı diyosunuz ?
bunu alıp üstüne mercek takılmyıor mu

şimdi ne yapmalıyım ben hiç bulaşmiyim mi ? gerek yok mu yani.

sizin kısa uzun ayrı muhtemelen ampülünüz h4 değil h7 dir. ama sökünce daha net anlaşılır.. bir motor ustasına uğrayıp sorabilirsiniz de.. led ya da xenon fark etmez.. bu tarz ampüllerin odaklanma sıkıntısından ziyade lümen değerleri çok güçlüdür.. ve sağlam küfür yemenize sebep olur.. ayrıca led takacaksanız farın arkasında ledin soğutma fanı için yer olduğuna da emin olmanız gerek bütün bunlarla uğraşacağınıza alın bir osram nightbreaker plus bakın keyfinize hem maliyeti düşük hem küfür yememe garantili. ama yok ben illa xenon ya da led istiyorum diyorsanız da 2 bin tl yi gözden çıkarıp mercek montajı yaptırın hem göz almayın hem de geceniz gündüze dönsün...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar