- Konu Yazar
Arkadaslar merhaba iki uc gündür yasadigim bir sey var nedeni nedir bilmiyorum diger viteslerde denedim boyle bir sey yok daha oncede boyle bi sorun yoktu. Gazlarken farkettim 4. Vitese geldigimde 7/8 binden 11 bine hizli bi sekilde cikiyor ama hizda bi fark yok yani hizlaniyor ama yavas hizlaniyor ama devir 8 binden sonra bi anda (sanki debriyaji sıkmışım gibi) Yükseliyor. Sebebini bilmiyorum genelde motoru yuksek devirde kullanirim. Birde aliskanlik oldu 2.3 vitesde bazen debriyaj kullanmadan vites atiyorum gaz kolunu kapatip acaba bumu birsey yapti yada bunu yapmamin bir zarari varmi. 1500 km sonra 3 bin bakimi var orda gostercem ama ciddi bi sorun var ise erkenden gideyim ama yoksa 1500 km sonra giderim yorumlariniz icin simdiden teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Birde arkadaslar motorun yagini 1 hafta once değiştirdim motul3000 kullaniyordum onceden gene 3000 bin attirdim yag dan olur mu ? Yagdan once boyle bsey yoktu cunku yag buna sebep olmus olabilir mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Birde arkadaslar motorun yagini 1 hafta once değiştirdim motul3000 kullaniyordum onceden gene 3000 bin attirdim yag dan olur mu ? Yagdan once boyle bsey yoktu cunku yag buna sebep olmus olabilir mi