Fazer'a geçiş..

Arkadaşlar selam aleyküm.
Yaklaşık 4 senelik tecrübeden sonra artık tork hissetme zamanı geldi diye düşünüyorum. 2017 ns200 sahibiyim ve 1 sene sonra küçük bir aile ferdi niyeti sebebiyle arabaya geçmem gerekecek:( ben de kapanışı güzel yapayım dedim. Fazer hakkında ne derdiniz? İkinci el piyasası, yakıtı vs. Kullananlar bilgi verebilir mi?

kullanmadım hiç ama büyük motor biraz hantal kalmaz mı?
master of tork 07 öneririm yamahanın karanlık yüzü :D canavar ya :D

Bence kapanışı yapın şimdi zaten kışta geldi kapıya dayandı kaza yapıpta motordan soğumaktansa direk arba alırım daha iyi bu benim şahsi fikrim araba almanız taraftarıyım

Motosikleti
BWS 100
fazer hangi fazer
600 ? 8 ?
Fazer 8 güzel makina. Daha çok bağlanmanı sağlayabilir. Sonrasında satarsın bir palio alırsın, adama koyar o:mrgreen:

fazer 8 kullandım güzel gidiyor hızlı alet ama yakıtı fazla yakıyor söyleyeyim.

fz6 f azer 2 yıl kullandım. hızlanması rahatlığı virajı güzel. fakat frenleri için aynı şeyi söyleyemem. özellikle arka fren den kaymayı çok yapar. fz8 f azer abs kullandım. kasası yol tutuşu daha iyi. frenleri fz6 f azere göre güzel fakat rahatligi fz6 daha rahat.fz1 f azer kullandım 1 yıl. tork beygir ve yol tutuşu güzel. frenleri mükemmel hele önde bir disk var müthiş. rahatlık olarak sele sert. yakıt çok fazla yakıtı. tabiki nekadar güç okadar yakıt. netice itibariyle bu üçünden tercihim fz8 f azer abs tercihim olurdu. hayırlı olsun.

motosiklette birinci kriterinizin fren ve amortisör kalitesi olmasını öneririm ki sizi hayatta bu ikisi tutacaktır.

Fazer8 alırsan şayet gidişi duruşu virajı çok iyidir.Handikapı ise ağır olması.Şehiriçinde kullanırsan zorlanırsın.otruşu pozisyonu biraz sert tarafta kalıyor.Benzini de biraz sever

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Fazer 8 biraz aşıyor bütçeyi. Ama bilemiyorum yani kararsızlık var.

Fazerların çoğunun canı alınmış ciğeri sökülmüş motorlar. Cbf600'lere bakmanızı öneririm.

Baksın bakmasına da CBF600'ler kendilerine baktırmıyorlar. Sahipleri soteye yatmış çakal gibi gelecek avlarını bekliyorlar...

Motosikleti
XV250 - FZ6
Fz6 tork isteniyorsa, pek iyi bir secim degil. Alt devirlerde torku azdir. Surekli vites degistirmek gerekiyor. Uzun yol motoru olarak daha kullanisli.

Tek tek inceledin mi ?

Soru bana yöneltilmedi amma,

2014 yilindan bu yana,

Gerek arkadaş çevrem gerekse bu modeli almaya yönelen kişilerle baktigimiz,inceledigimiz en az 15 tane fazerin hoşaf olduğuna ve son demlerini yaşadiğina bizzat şahit oldum.

Bu şekilde alip hala usta usta gezen bir arkadasida taniyorum..hala randiman alamadi..abartmiyorum motorla 180km/h uzerine cikmiyor diyordu..yürümüyor,gaz yemiyor diye sayip sövüyordu..

Son düzenleme:
Edit:

Arkadaş en son,98 beygirden kayip olan 30beygiri arayip duruyordu,epeydir gormuyorum gündüz bir sorayim bakalim son durum nedir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar