Fiyatlar düşük olacak, kredi imkanları geniş ve düşük faizli olacak. İşte o zaman hırsızlık minimum seviyeye iner.
Motor satın alabilen insan neden çalsın?
ben bu kadar saçma bir cümleyi çok az duydum
Fiyatlar düşük olacak, kredi imkanları geniş ve düşük faizli olacak. İşte o zaman hırsızlık minimum seviyeye iner.
Motor satın alabilen insan neden çalsın?
Tecavüzcü, hırsız ve perdofil sorun değil ama muhalif gazeteci, siyasetçi ve akademisyen ciddi problem. Birinci kısım salınsın, ikinci kısım müebbet minimum, arada bir de idam muhabbeti yapmakta fayda var. Hepsi törörist çünkü. Yaşasın Türkiye. Hepimiz aynı gemideyiz.
</end Akit mode>
Yanlış anladın altora. Tecavüzcü diyorum, hırsız diyorum. Meselenin fetöyle alakası yok. Alakası olan yer belli. Belki de o yüzden sıkıldın. :wiinkk:Hasmet efendi her bir şeyi getirip getirip fetö ye bağlıyorsun ya . Artık sıktı bıktırdı. Kendini tekrar etmekten sen sıkılmadın mı?
ben bu kadar saçma bir cümleyi çok az duydum
Kinayeli konuşmak adetiniz dir hasmet efendi bilirim.
''.....muhalif gazeteci, siyasetçi ve akademisyen ciddi problem. Birinci kısım salınsın, ikinci kısım müebbet minimum, arada bir de idam muhabbeti yapmakta fayda var. Hepsi törörist çünkü....''
Konu hırsızlık iken sizin bu sözleri etmenizdeki amaç nedir. Neden ilgisi olmadığı halde hemen hemen her konuyu dönüp dolaştırıp buralara getiriyorsunuz. Bence kendini yorma bu millet artık size aldanmaz.
Yapacaksan motor muhabbeti yap ki bu konudaki engin bilginden istifade edelim gerisini kariştirma .
Yanlış bilmiyorsan iki yıldan az cezası olan suçlarda tutuklamıyorlar ama mahkeme açılıyor. Sonra eleman yaptığım yanıma kar kalıyor mantığı ile devam ediyor. Mahkemeler bitince toptan içeri atıyorlar yani yanına kar kalmıyor diye biliyorum.
Neyi saçma?
Çok uç noktaları es geçersek,
Yanina kalmiyorsa iyi o zaman... belli bir muddet istedigi kadar calsin ve tecavuz etsin. Nasil olsa cezasini cekecek sonunda degil mi ama? :queen:
Çok uç nokta kime göre, neye göre ve niye es geçiyoruz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
Ben sadece durum tespiti yaptım. Böyle iyi diye bir şey yazmadım durumu savunmadım. Devletimiz böyle uygun görmüş onu belirttim. Bu şekil iyimi, kötümü şeklinde şahsi fikrimi sorarsan söylerim.
Not: Yazarken imla hatası yaparsak ekranda kelimenin altında kırmızı çizgi çıkıyor.
Muhalifler içerde deyip duruyorsunuz da . İçerideki muhaliflere bir kaç örnek verin bakalım nasıl muhalif miş bunlar?
https://freeturkeyjournalists.ipi.media/ mesela...
Tek tek isimler şurada:
https://freeturkeyjournalists.ipi.media/cases-2/
Muhalifler içerde deyip duruyorsunuz da . İçerideki muhaliflere bir kaç örnek verin bakalım nasıl muhalif miş bunlar?
Evet........Bu kadar yazıdan sadece bu kısmı mı sizi etkiledi ?
Hayır........Şimdi muhalifiz diye, yazdığım onca şeyden bir kelimeyi cımbızlayıp malzeme mi çıkartacaktınız kendinize.