İnterkom Önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba tercihen 500 - 600 tl bandında ilk etapta 1 adet alacağım ardından eşim için 2. yi alabileceğim dışarıdan görüntüsü güzel (elbette göreceli ancak sena nın interkomlarının şekli hoşuma gitmekte) ve sesi çatlayıp patlamayan birbiriyle sorunsuz kesintisiz konuşturabilen müzik vs. dinlerken sıkıntı yaratmayacak fm radyosu olan şarjı da iyi giden bir interkom önerisi olan var mıdır.. üstünde zibilyon tane tuş olan interkomlardan haz etmiyorum.. gönül ister sena, scala rider vs. almak ama ne yazık ki çok pahalılar. ona yakın iş görebilecek f/p ürünü aramaktayım.. önerilere açığım..

Son düzenleme:
Bt-s2’yi öneririm. Eski intercomum idi. Fakat 6kişiye kadar olanları tercih etmek daha mantıklı die düşünüyorum. Toplu konferans yapacağım der isen mecburen Sena gibi pahalı şeylere yönelmek kazım. Şuan kullandığım mornystar m3 leş ötesi. 200metre mesafe açınca, arkamdaki motorla iletişimim kopuyor.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu saydıklarınızın tamamı ucuz, basit ve kullanışlı bir interkom'da mevcut.
Çinli sitelerden uygun fiyata sipariş verebileceğiniz freedcon marka interkomda mevcut.
Sadece görüntü olarak hoşunuza gitmeyebilir.
Yıllardır kullanıyorum, bi problem yaşamadım.

Motosikleti
Yok
BT-S2 kullaniyorum ben de, simdilik sorun yok. Aslinda intercom olarak kullanmiyorum, o konuda yorum yapamam. Cogunlukla uzun yolda muzik, sehir icinde ise telefon ve navigasyon sesini duymak icin kullaniyorum. Goruntusu kaba degil, cok fazla tusu yok, 2 tusu var bir de ses arttirma/azaltma tuslari. Fiyat olarak uygun, daha ne isteyeyim :)

V6 ve BT S-2 kullandım.Şuan BT S-2 ve midland BTX1 FM Plus modelini bu hafta aldım.Tam bir efsane ses kalitesi muhteşem.Ben indirimli 500 TL ye aldım.Kesinlikle öneririm.

V6 ve BT S-2 kullandım.Şuan BT S-2 ve midland BTX1 FM Plus modelini bu hafta aldım.Tam bir efsane ses kalitesi muhteşem.Ben indirimli 500 TL ye aldım.Kesinlikle öneririm.

btx1 pro olanı şekil itibarı ile güzel sayılır ama pro olmayanının tipi hiç hoşuma gitmedi maalesef.. ses kalitesinin çok iyi olduğunu duydum

uzun yıllar ve bir kaç değişik çin malı intercom kullanan biri olarak açık ve net söylüyorum ki 500-600 tl bandındaki hiç bir intercom işinizi görmez.
özellikle 3 kere çalınca otomatik cevap verenlerine ayrı bir gıcığım var. cevap vermek istemediğim biri aradığında cevap veriyor.
kutusunda 1000 metre filan yazar ama 100 metre çekmezler.
ses kalitesi berbattır. düşünün shoei ve schubert kask kullanmama rağmen en yüksek seste bile 80 km/h üzeri süratlarda bir şey duymuyorsunuz.
eğe alacaksanız doğru düzgün paranızı biriktirip düzgün birşey alın.
KÖTÜ MAL ALACAĞINIZA BİRKAÇ AY DAHA DAYANIN.
,

Kn master kullanıyorum çok memnunum. Dediklerinizin hepsi mevcut. Arkadaşımla uzun turlarda sekiz saat kadar konuşabildik. 100km ye kadar hızlarda bozulma yok ve menzili 1 km. Araştırabilirsiniz.

hocam aliexpress ve gearbestte satılan Vnetphone marka 6 kişiye kadar bağlanabilen interkomlardan kullanıyorum 4-5 arkadaş. hepimiz gayet memnunuz. Yaklaşık 4 yıldır sorunsuz kullanıyoruz.
tekli 35 dolar civarındaydı en son.

Arkadaşlar merhaba yaptığım bir takım araştırmalar sonucunda hem garantisi olması hem de şeklini beğenmem sebebi ile knmaster kn2000 modelini aldım.. ilk izlenimler olarak ses kalitesi güzel.. ses şiddeti fazla.. tuş kombinasyonları kolay.. son arayan numaraya vs. dönebiliyorsunuz.. radyosu var.. ancak henüz çift almadığım için interkom kalitesini bilemiyorum.. benim şu an için hoşuma gitti. ilginiz için teşekkür ederim.

İnterphone, midland, cardo, sena dışına çıkmayın. Hepsi aynı işlevi yapsa bile sürekli beynin üzerinde radyasyon yaydığını ve test edilmiş gerçek bir fcc belgesi olduğundan emin olun. Yıllarca bir cihazın sorunsuz kullanılmış olması o cihazı iyi ve kullanışlı bir cihaz yapmaz. Önerilen cihazların neredeyse tamamı avrupaya giriş izni olmayan çakma ce belgeleriyle ülkemize giren cihazlar. Geçerli bir FCC belgesi olmayan cihaz kullanmak yerine telefonunuza kulaklık takıp müzik dinlemeniz çok daha sağlıklı olacaktır. Söylediğiniz cihazların pahalı olmasının çoğunluklu sebebi kasasında kullanılan maddelerin radyasyon emilim oranları. Özellikle eşiniz ile uzun mesafeli kullanıcağınız için tavsiyem birazdaha sağlıklı cihazlar almanız. Yoksa günlük işe git gel yapsanız belki ucuz bir cihaz bile işinizi çözebilir.

Son düzenleme:
Ben de şu an KnMaster 2000 modelini kullanıyorum fakat iyi bir modele geçmeyi düşünüyorum.

Yukarıda da belirtildiği gibi bir kaç marka arasında kaldım.

Genelde eşimle birlikte uzun sürüşlerde kullanacağım.

Scala Rider Smartpack, Cardo Packtalk Bold ve Midland Btnext Pro arasında kaldım.

Bu modeller arasından şu iyidir veya şunlara da bak dediğiniz bu seviyede marka var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar