Motosiklet pantolonunun içine, bazen de motosiklet pantolonunun üstünden de dizlik taktığım oldu.
Yazları, motosiklet pantolonu yerine, sadece dizlik takıyorum, şehir içi. (tamam, nadiren dizliksiz de biniyorum. kısa mesafe, ara sokak diye, ki yanlış.). Şehirlerarası, ilçelere, yani şehir dışı çevre yoluna çıkacaksam motosiklet pantolonunu da giyiyorum. Üstüne dizlik taktığım da oldu ilaveten. Koruma korumadır...
Dizliksiz motosiklet kullanırken tedirgin oluyorum. Nerede ne zaman lazım olacağı belli olmaz.
Komik durmasına gelirsek; ekim bitti, çok da kasım ...
Alçıda duracağıma dizlikle dururum.
Kemik kırılması kadar b.ktan bir şey yok!
Komikmiş! Kasarak motosiklete binene zaten laf anlatamazsın, bugün dizlik komik der, yarın hız yapar ağaca girer... Bulur bir şey... He de geç ...
Güvenli sürüşler herkese ...
NOT: Takım teçhizat tüm ekipmanlı, ceketli, pantolonlu, motosiklet uzun çizmeli falan neyim motosiklete binmenin size verebileceği "bana bir şey olmaz, korumalıyım" şeklindeki yersiz özgüvenden kaynaklı tehlikeli manevralar yapmaya meyilli olmaktan imtina ediniz... Motosiklet botumu da aldığım günün ertesinde ful ekipmanlı 90 derece bomboş arka sokak sanayi bağlantı yolu virajını rossovari lorenzomsu dönmeye çalıştım, düşük hızda da olsa, yere yapıştım. Ayağımda bot olmasa o virajı öyle dönmeyi düşünmezdim. Şükür bir şey olmadı... Ders çıkarmak önemli...