Scooter için diz örtüsü

arkadaşlar merhaba herkese. artık sabahları motora binerken dizlerim donmaya başladı. köprüden felan geçerken metrobüslerin arkasına yapışıyorum ısınmak için. pcx için önerebileceğiniz diz örtüsü varmı acaba ? ilk defa scooter sahibi oldum ve bu scooter ile ilk kış deneyimim olacak. fiyatlara bakıyorum 250 300 lira gibi rakamlar var fakat o kadar vermek istemiyorum. onun yerine muadil olacak öneriniz var ise çok mutlu olurum.

konuyu takipteyim. diz üşümesi için giyilebilir rüzgarlıklar var bildiğim kadarıyla bende onlara bakıyorum.

Motosikleti
D400
Düşünürsen ben su zımbırtıdan aldım valla mükemmel tutuyor hemde cok pratik.

Diz örtüsü görsel olarak cok iyici :)

motosiklet-bacak-koruyucu-dizlik-tex-297-ruzgar-koruma__0460466513262686.jpg

Motosikleti
Yok
konuyu takipteyim. diz üşümesi için giyilebilir rüzgarlıklar var bildiğim kadarıyla bende onlara bakıyorum.

bu mudur?

https://www.akakce.com/motosiklet-d...diz-ortusu-scooter-icin-fiyati,549884861.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

arkadaşlar merhaba herkese. artık sabahları motora binerken dizlerim donmaya başladı. köprüden felan geçerken metrobüslerin arkasına yapışıyorum ısınmak için. pcx için önerebileceğiniz diz örtüsü varmı acaba ? ilk defa scooter sahibi oldum ve bu scooter ile ilk kış deneyimim olacak. fiyatlara bakıyorum 250 300 lira gibi rakamlar var fakat o kadar vermek istemiyorum. onun yerine muadil olacak öneriniz var ise çok mutlu olurum.

Hocam soyle bir sey dusunebilirsin belki, butceyi dusununce.

Bu arada, eski scooterimi satin aldigimda orjinal diz ortusunu de vermisti satan kisiler, hic kullanmadim Istanbul'da. Gecen yil yaz/kis kullandim, kar yagarken bile. Bilmiyorum nasil bir yolunuz vs var, ben polar ici olan decathlon pantolonu ile gidip geldim, hic usumedim acikcasi. Ama mesafelerim kisa ve yolun etrafi dolu yani ruzgar filan daha az aliyordu.

https://urun.gittigidiyor.com/otomo...et-diz-ortusu-deri-scooter-lar-icin-432607714

bu mudur?

https://www.akakce.com/motosiklet-d...diz-ortusu-scooter-icin-fiyati,549884861.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

Bu arada, eski scooterimi satin aldigimda orjinal diz ortusunu de vermisti satan kisiler, hic kullanmadim Istanbul'da. Gecen yil yaz/kis kullandim, kar yagarken bile. Bilmiyorum nasil bir yolunuz vs var, ben polar ici olan decathlon pantolonu ile gidip geldim, hic usumedim acikcasi. Ama mesafelerim kisa ve yolun etrafi dolu yani ruzgar filan daha az aliyordu.

https://urun.gittigidiyor.com/otomo...et-diz-ortusu-deri-scooter-lar-icin-432607714

her gün beşiktaş maltepe sahil arası işe gidip geliyorum. dolayısıyla ne kadar rüzgar varsa alıyorum bu güzergahta. örtü şeklinde olması daha iyi yağmurlarda da işime yarar. araştırmaktayım şuan. attığınız linkteki benim motora uyarmı bilmiyorum ama fiyatı iyi gibi.

Motosikleti
Yok
her gün beşiktaş maltepe sahil arası işe gidip geliyorum. dolayısıyla ne kadar rüzgar varsa alıyorum bu güzergahta. örtü şeklinde olması daha iyi yağmurlarda da işime yarar. araştırmaktayım şuan. attığınız linkteki benim motora uyarmı bilmiyorum ama fiyatı iyi gibi.

Sahil deyince isler degisir tabii :) 1. linkteki ortu motosiklete degil surucuye takiliyor, uymama gibi bir durum yok :D

Seri sonu kayak pantolonu gibi bir şey düşürdüm onu giyiyorum, gayet de işimi görüyor şimdilik. Sonrasına bakacağız.

bu mudur?

Bu iyimiş baktığım bir üstteki arkadaşın paylaştığıydı

Bende örtü gibi olan vardı buz gibi havalarda bile bacalklarım hiç üşümüyordu,kesinlikle faydalı.

XGbzKx.jpg

Motorum için dizörtüsü aldım ancak pek memnun kalmadım.
Servisten 310 tl ye aldım.
Diz korulamalrından dolayı tam kapanmadı dedi ama aralardan ruzgar alıyor.
Bu gun götürüp değiştirmeyi deneyeceğim.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Diz örtüsü bana da çok itici geliyor.Örnek verdiğiniz ürün gerçekten çok hoşuma gitti.

fiyatı da uygun, ayakkabı üstünü de örttüğü için sıkıntı yaşamadım.

cırtcırtlı oldugu için kilolu iseniz basınçtan 4 cırtcırtın birisi acılıyor bazen

motorunuzda diz koruma varsa örtü hiç bir işe yaramıyor dedi servis.
bu gun gittim değiştirdim ixon un pantolonunu aldım.
kotun üzerine giyebiliyorum iç astarı olan bir model. akşam deneyeceğim şu saatte performansı gayet iyi diz koruma kalça kısımlarında ekstra kalın kumaş kullanmışlar. kışı geçiririm diye düşünüyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçen kış boyunca xmax 250 ile işe gidip geldim. 50km gidiş 50km dönüş günde 100 km yol yapmışımdır. motora yanlara plastik bacak koruyucu denen şeylerden taktırmıştım, bacaklara gelen rüzgarı yeterince kesiyorlar. Pantalon olarak da riderdenim'in kot pantalaonunu giyiyordum, dizlerindeki korumalar aynı zamanda rüzgarı, soğuğu da kesiyordu yeterince. Ayrıca fazladan diz örtüsü vb. gibi bir şeye ihtiyaç duymamıştım.
Bence yanlarına plastik bacak korumalar takılmış xmax normal otoban hızlarında bacaklardaki rüzgarı kesmesi bakımından yeterince iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar