- Konu Yazar
Herkeze selam. Bu sabah ev sahibimiz kapımızda belirdi bizde dedik'ki evi kırdıkmı döktükmü kontrol etmeye gelmiştir normal. eve aldık 1 dk sonra bağırmaya başladı. ben 1 kişi evde kalacak diye biliyordum 2 kişiye ev vermezdim yok kirayı 200 tl daha fazla isterim(normalde 600 e anlaştık ki 2. kirayı ödeyecektik 15.10.2019 da) benim 600 tl alacağım var eksik kaldı vs vs. biz başta 600 tl ve dedikki 2 kişiyiz öğrenciyiz arada ailemiz gelir hasret vs gidermeye giderizveya onlar gelir dedik ve anlaştık.bir kira ve ve bir kira kadar depozito verdik. kontrat var elimizde ıslak imzalı. kendisi bundan sonra çıkıyormusunuz yoksa oğlumu çağırırım tek gelmez dedi ve oğlunu çağırdı bizde kendini dışarı çıkarttık. bu sırada polis çağırdık. kendisiyle oğlu kapıda belirdi bizde (saflık) apartman rahatsız olmasın diye dışarıda konuşalım dedik. dışarıda 6 adam toplamış gelmişler. bizi tehtid ederek hafif ittirerek konuştular ve 2 gün mühlet ya çıkın ya 800 tl ödeyin yada katlanırsınız sonucuna dediler. gittiler sonra polis geldi.
polis darp olmadığı için birşey yapamayacağını haklı tarafın biz olduğunu birdahaki gelişlerine kapıyı kitleyip evimi basıyorlar ibaresi ile çağırmamızı söylediler.
biz birde buradan etrafı olan bir abiyle konuştuk kendisi aynı şeyi yapmamızı ve polisi değil kendisini çağırmamızı söyledi.
ne yapmalıyız?nasıl ilerlemeliyiz? öğrenciyiz ve bir taşınmayı bile kaldıranayız aile eş dost yardımlarıyla zaten eşya toparldık..
polis darp olmadığı için birşey yapamayacağını haklı tarafın biz olduğunu birdahaki gelişlerine kapıyı kitleyip evimi basıyorlar ibaresi ile çağırmamızı söylediler.
biz birde buradan etrafı olan bir abiyle konuştuk kendisi aynı şeyi yapmamızı ve polisi değil kendisini çağırmamızı söyledi.
ne yapmalıyız?nasıl ilerlemeliyiz? öğrenciyiz ve bir taşınmayı bile kaldıranayız aile eş dost yardımlarıyla zaten eşya toparldık..
Son düzenleme: