Motoru komple grafik kaplama

Merhaba, motorun grenajları bi hayli çizik. Boyatmak ve tamir için 2000tlnin üstünde fiyat istiyorlar haliyle o kadar parayı vermek istemiyorum. Komple grafik kaplamayı düşünüyorum. Acaba kaplamak için modeli nasıl bulabilirim? reklamcılardan çıkartmak için vs? yurtdışında bir hayli pahalı çünkü.

Motorum: Suzuki gsxr 600-2007 model.

Instagram da motosticker54 sayfası var bir bakın illa yardımcı olurlar

Ben Motosticker54 de Sticker set yaptırdım.
Memnunum.
Fotolara bakmak istersen instagram @kadir.tomas
Eğer tanıdık bir araç kaplamacı bulursan tek renk daha uyguna kaplatanilirsin.
Grenajları kendin söküp götürürsen maksimum 1000tlye kaplatırsın bence

kaplama kurtarmaz ayrıca yüzeyin pürüzlü olmasından dolayı kötü gözükür

Kaplama yapılması için arkadaşların da belirttiği gibi kaportanın düzgün olması lazım. Resimlere bakılınca o kasanın mecburen bir boyacı, kaportacının elinden geçtikten sonra kaplamaya gitmesi gerekir. Set grenaj fiyatları ne durumda ? Çünkü çok macun, plastik kaynak işi var gibi gözüküyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

Şöyle bir yerde buldum isterseniz bir bakın

o1YvRp.png

Kaplama yapılması için arkadaşların da belirttiği gibi kaportanın düzgün olması lazım. Resimlere bakılınca o kasanın mecburen bir boyacı, kaportacının elinden geçtikten sonra kaplamaya gitmesi gerekir. Set grenaj fiyatları ne durumda ? Çünkü çok macun, plastik kaynak işi var gibi gözüküyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

Şöyle bir yerde buldum isterseniz bir bakın

https://i.imgyukle.com/2019/09/19/o1YvRp.png

Vallahi zimparadan sonra yakıyorlarmış. Yapabiliriz dediğine göre motodeko yapabiliyor böyle şeyleri.

Hocam şuan 2000tl verecek durumum yok maalesef :(

Kaplama veya boyacıya yapacağınız masraf hemen hemen aynı olacak. Fantezi aramaya gerek yok bence. Müsait olduğunuz zaman grenajları değiştirmek daha mantıklı geldi bana açıkçası. Sıfır tertemiz olur.
Kolay gelsin.

Kaplama veya boyacıya yapacağınız masraf hemen hemen aynı olacak. Fantezi aramaya gerek yok bence. Müsait olduğunuz zaman grenajları değiştirmek daha mantıklı geldi bana açıkçası. Sıfır tertemiz olur.
Kolay gelsin.

Kaplama 650 tl istiyor hocam.

Boyacı ne kadar ister bilmiyorum şuan.

F54

BOYA İŞİ NERDEN BAKSAN 2000 TL TUTAR BENCE KAPLAMA VEYA DEĞİŞİM YERİNE BOYA DAHA İYİ
HA ÜZERİNE ZIMPARA YAPIP KAPLAMAYI 650 YE YAPARLARSA MAKUL Bİ FİYAT

BOYA İŞİ NERDEN BAKSAN 2000 TL TUTAR BENCE KAPLAMA VEYA DEĞİŞİM YERİNE BOYA DAHA İYİ
HA ÜZERİNE ZIMPARA YAPIP KAPLAMAYI 650 YE YAPARLARSA MAKUL Bİ FİYAT

Dediğine göre zımpara sonrası grenajı yakıyor. Öyle yapıyor. Bakalım ay başında yollamayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar