Egzoz İçi Temizliği?

Merhabalar yine ben;
Eski orijinal egzozumu takacağım yarın, bugün farkettim egzozu bir yerlere vurunca içinden patur putur ufak çakıl gibi kurumlar dökülüyor. Egzozu değiştirince ufak çekiş artmasının sebebini biraz buna bağlıyorum. Bunları kolay yoldan temizlemenin bir yolu var mı?

Merhabalar yine ben;
Eski orijinal egzozumu takacağım yarın, bugün farkettim egzozu bir yerlere vurunca içinden patur putur ufak çakıl gibi kurumlar dökülüyor. Egzozu değiştirince ufak çekiş artmasının sebebini biraz buna bağlıyorum. Bunları kolay yoldan temizlemenin bir yolu var mı?

İçine benzin döküp yakmak

Motosikleti
600RR
4 zamanlı motorların yapısı gereği egzozda kurum yapmaz,ama motor eski ve ya yağ yakıyorsa olabilir.

4 zamanlı motorların yapısı gereği egzozda kurum yapmaz,ama motor eski ve ya yağ yakıyorsa olabilir.

60binde sonuçta, bize bile onca araç geliyor DPFsi tıkalı katalizörü tıkalı. Tamam bahsettiğim dizel ama benzinli araçlarda da katalizörde tıkanma oluyor ya da malzeme erimiş oluyor işlevini kaybediyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------

İçine benzin döküp yakmak

Bunun içinde elyaf yok mu hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar