Rotam için yardım

Merhabalar dostlar,motorum crf 250,İstanbul Çatalca çıkışlı Ankara'ya sürmek istiyorum.Daha önce Ege ve Akdeniz bölgesine uzun yolculuklar yaptım fakat otoban,hgs falan hiç tecrübem yok.Ayrıca motorumun deposu ufak ücretli yollarda benzınlık sorunu var mıdır? Hangi yoldan gıtmelıyım.hgs mı ogs mı almalıyım.Tecrübelerınıze ıhtıyacım var tesekkur ederım ::santa:

Motosiklet sınıfına göre hgs alman senin için yeterli. Benzini sorun etme belirli aralıklarla benzinlik var. Garanti olsun diyorsan navigasyondan ne kadar aralıklarla benzin istasyonu olduğunu görebilirsin. Yolculuk ne zaman?

Motosikleti
BWS 100
izmir aydın otobanında, arabamızda hgs olmadığı zaman, hgs almıyoruz. Direkt geçiyoru, kaçak falan yazıyor da.
Sonra hemen kgm nin sitesine düşüyor. oradan normal fiyatı ödüyoruz. 15 gün içinde. 15 günü geçerse baya ceza biniyor bilgin olsun.

Pazartesi günü motosiklet ile geçtim aynı otobandan. Kaçak geçiş yazdı, ama hala sisteme düşmedi. Arkadan gören kameraya bakmaları zaman alacak galiba.
Düşmeyedebilir bilmiyorum. şimdi baktım hala görünmüyor.

Kısmetse Cumartesı sabah erken :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Önerıler için tesekkur ederım @yürekçe motorum crf 250 l

Motosikleti
Henüz yok.
D100 den gidersen sıkıntı olmaz ama otobandan gidersen mehmetcik vakfından sonra 250-350km arası benzinlik yok ve her defasında yusuf yusuf ediyorum ve düzce ye girmek zorunda kalıyorum tekrar otobana bağlanıyorum veya devam ediyorum.

D100 den gidersen sıkıntı olmaz ama otobandan gidersen mehmetcik vakfından sonra 250-350km arası benzinlik yok ve her defasında yusuf yusuf ediyorum ve düzce ye girmek zorunda kalıyorum tekrar otobana bağlanıyorum veya devam ediyorum.

Kemal stres yapacağina,topcase ye 2lt benzin koysan işini görür.

Hamamönünden selamlar, Çatalca Ptt den 6.sınıf HGS mevcut, kapıdan girince tam karşıdaki bankodan sıra numarası almadan başvurup alabilirsin(kimlik ve ruhsat beyan etmek gerekiyor)

Yakıt olarak tahminimce 2 depoyla gidersin yanında yakıt taşımana gerek olacagını sanmıyorum.

Çatalca derken ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Çatalca derken ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar