Merhaba ,
Bütçe
O konu biraz karışık motoruma otopark da araç çarptı sigorta onun parası nı verir tamir mi olur bilemiyorum, servise götürdüm depo çizik değişim yazmış

6Bin TL masraf çıkarmış sadece durdugu yerde devrilen motora koruma barı var granej sağlam bu arada ,Sigortaya ağır hasarlı yapın anlaşalım dedim, talebinizi değerlendiririz dediler dosya incelemede 20-21 oradan gelebilir gelmeye de bilir üzerine 15-20 de ben koya bilirim.
BAktıgım motorlar;
**2013 ve üzeri yeni kasa Vstrom
**2015 üzeri yeni kasa vessy
**2012-2014 arası Tiger XC ve Tiger (2011 de abs yok(opsiyonelde olabilir) ,2012 de abs geliyor
**700 Tracer parasına göre pahalı buluyorum çanta setli alamak için 40 vermek gerek 40 çıkıncada yeni kasa VFR 800X veya 3-5 daha koyup africa twinn gibi alternatifler devreye giriyor, giriyorda giriyor. Diğerleri ile aynı parada olsa Tracer de olabilirdi.
Kullanım amacım ;
Genelde uzun yol yapmak amacı ile alacağım ,
%15 şehir içi
%75 Çevre yolları
%5 Bozuk asvalt , Bozuk satıh ,Bozuk toz topraklı taşlı köy yolları.
Kısıtlarım ;
**Komfor
**Yakıt ekonomisi
** Para çokamel eğrisi yüksek olmalı piskolojik olarak yaşam felsefem böyle ..İhtiyaçdan değil piskolojik olarak , çokomel eğrisi düşük olur ise o motor a ne kadar parada versem yüzüne bile bakmam beni piskolojik olarak da mutlu etmeli.
** Boyum kısa 170 ağırlık merkezi düşük olsun (bacaklarım kuvvetli ama yüksek ağırlık merkezli motor beni zorlar)
Sorum ;
Yukardaki motorları tercübe etmiş ,benim amacına göre öneriniz ne olur ? Düşünmedigim model de olabilir
Gerçi motoru satacaktım kısmet duran motora parkta çarptılar ne olacak durum bilmiyorum.