Sizce Ölürmüyüm?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Forumumuzda supersport ya da hypersport motosiklet almak isteyen arkadaşlarımızın en büyük özelliği hızı sevmiyor olmaları.
-Al tabi!
şeklinde verilen cevapların yüzdeyüzü de
'sen bileğine hakim olduktan sonra'
cümlesiyle başlıyor.
Konu açan arkadaşların çok azı bu motosikletleri alıyor.

Soru ölürmüyüm? olduğu için o kısımla ilgili istatistiklere bakmak laıım.
Baktığımızda ise alan herkesin ölmediğini görüyoruz.
Şu ana kadar yeterince tecrübesi olmadan spor bir motosiklet alan arkadaşlarımızın hepsi ölmüş gibi dursa da hala yaşayan 6-7 arkadaşımız var.
Bunlardan birisinin boyundan aşağısı felç.
Birinin 2 bacağı, bir tanesinin de tek bacağı yok.
Yaşayan diğer dördü ise motosikleti aldıktan bir hafta veya bir ay sonra sattılar.

Yani illa öleceksin diye bir şey yok.
Yaşayanlar var.

Eğer buraya kadar yazılanlar kafanızı karıştırdıysa forumda arama özelliğini kullanarak ne yapmanız gerektiği hakkında yazılmış yüzlerce yazıyı okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Motosikleti
R25, CRF250L
Once bir 250cc al,sonra ilerleyen yıllarda geçersin 600ccye. Paranın bir kısmını eğitime bir kısmını da sağlam ekipmana ayır

Al bi binlik bin üstüne vur kırbacı vur kırbacı, yine doğal seleksiyon işini yapsın diyeceğim.

Forumumuzda supersport ya da hypersport motosiklet almak isteyen arkadaşlarımızın en büyük özelliği hızı sevmiyor olmaları.
-Al tabi!
cümlesiyle başlıyor.

Şu ana kadar yeterince tecrübesi olmadan spor bir motosiklet alan arkadaşlarımızın hepsi ölmüş gibi dursa da hala yaşayan 6-7 arkadaşımız var.
Yaşayan diğer dördü ise motosikleti aldıktan bir hafta veya bir ay sonra sattılar.

Yaşayanlar var.

Eğer buraya kadar yazılanlar kafanızı karıştırdıysa forumda arama özelliğini kullanarak ne yapmanız gerektiği hakkında yazılmış yüzlerce yazıyı okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

açıklama şahane olmuş. Aynen sorunun yanıtı budur bana göre de.. Kenan Sofuoğlu kabiliyetinde olsan ss 100hp üzeri makineyi Türkiye koşullarında asla önermem..

açıklama şahane olmuş. Aynen sorunun yanıtı budur bana göre de.. Kenan Sofuoğlu kabiliyetinde olsan ss 100hp üzeri makineyi Türkiye koşullarında asla önermem..

Keana'ın da 2 kardeşi motor kazalarında öldü. Kendisi de defalarca hastanelik oldu.

Al bi cbf bak yoluna

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

Nerenin koşullarında önerirsin mesela? Yeni zellenda, endonezya, tayland?

kız meslek lisesi saatlerine dikkat et hepsi birbirinden farklı, güzel kombinleyebilirsin zannımca

Al bi cbf bak yoluna

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

Nerenin koşullarında önerirsin mesela? Yeni zellenda, endonezya, tayland?

ABD, İspanya , Almanya ve Kuzey avrupa ülkelerinde önerebilirim mesela.. Trafik akışının bilinçli ve insanların kurallara riayet ettiği yerlerde..

ABD, İspanya , Almanya ve Kuzey avrupa ülkelerinde önerebilirim mesela.. Trafik akışının bilinçli ve insanların kurallara riayet ettiği yerlerde..

ve sınırsızca deliler gibi yatıp kalkacabileceğin pistleri bulunan refah seviyesi ve eğitim teknik bilinci yüksek insanların bulunduğu bir ülkelerde supersport makine sürmek mükemmel olurdu
bence bu makinaları sadece pistte sürmek en doğrusu çünkü manyak gibi gidiyorlar 😁
otobanda tapagaz 299 üzeri görmek hem saçma hem riskli hemde zevksiz bence o yüzden yeterli tecrübesi olmayan arkadaşların ss motosiklet alıp ve bu motosikletin kalitesinden ve egzoz sesinden vb. şeylerden etkilenip sınırları yanlış yerlerde zorlaması çok riskli işte sorunda tam olarak bu ki arkadaşın ölürmüyüm demesinin sebebide budur.

Ben işe çok farklı bir açıdan yaklaşacağım. Almak istemeni de çok makbul karşılıyorum. CBR600RR (race replica) bir motor ile piste mi, viraja mı, cafeye mi gireceksin? Benim pulsarım varken kimse yanıma yaklaşmazdı mesela :) Pulsar oldu MT-07 şimdi şimdi tek tük abi bu kaçlık die geliyorlar seyirte seyirte :thumright

Motosikleti
D400
Ben işe çok farklı bir açıdan yaklaşacağım. Almak istemeni de çok makbul karşılıyorum. CBR600RR (race replica) bir motor ile piste mi, viraja mı, cafeye mi gireceksin? Benim pulsarım varken kimse yanıma yaklaşmazdı mesela :) Pulsar oldu MT-07 şimdi şimdi tek tük abi bu kaçlık die geliyorlar seyirte seyirte :thumright

RS200 deki karizma hiçbi motorda yok; arkadaşın sarı olanı var, dönüp dönüp bakıyorlar.

Ha benim vulture e de bakıyorlar; gecen 3 harley'in arasında koydum "ne işi var lan bu fakirin burada" diye baya baktılar :queen:

Ah be acemi birisi başlık açtı sandım.

Halbuki ÖLÜRSÜN yazmaya gelmiştim :)

Sen başbakan olsan irana çevirirsin memleketi. En büyük hacim 250cc olcak diye ����

Benim yazdığımın İranla ne alakası var kardeşim. Olması gereken olmadığı için memleket böyle zaten.. 20-25 yaşındaki çocuklara 600 lük 1000 lik motosikleti satıp Bu ülke şartlarında trafiğinde kullandırmak cinayettir. Bak arkadaş ne güzel özetlemiş durumu bu yanlış ise yanlış diyin. Boşuna can ve hayat ile ilgili konularda gereksiz laf kalabalığı yapmayın. Olayın özeti budur.

COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
-Al tabi!
cümlesiyle başlıyor.

Yaşayanlar var.

Şaka bir yana konuyu açan arkadaşımız umarım yaşıyodur. Başka bir yorum bırakmadığını farkettim.

RS200 deki karizma hiçbi motorda yok; arkadaşın sarı olanı var, dönüp dönüp bakıyorlar.

Ha benim vulture e de bakıyorlar; gecen 3 harley'in arasında koydum "ne işi var lan bu fakirin burada" diye baya baktılar :queen:
Sesli güldüm 😀 ya şu mobile de beğen butonu gelse artık. Çok mu zor acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar