Onca km tecrubesi olan kisinin ozellikle bir almanin bajaj secmesi biraz dusundurucu,artcida iyi dayanmis bu yola he
Benim görüşüm açtığınız bu konular markaya yarardan çok zarar veriyor. Forumda halihazırda Sıfır alıp uzun kmlerce kullanan ve deneyimlerini yazanlar var, ben bizzat test ettim öyle 130hp lik endurolardan sonra uzun yol yapıp keyif alınacak bi motosiklet değil açıkçası. Naked bi motosiklet, şehir içi fiyat/performans ürünü.
Kesinlikle amacım yerden yere vurmak değil. Motosiklet Naked, kullanım alanı ve amacı belli. Şehir içi için ideal, cc olarak değil ama performans olarak rakibi olan japonlarla arasında 5-6bin tl fark var fiyat/performans olarak tercih edilebilir. Oldukça titreşimli bi alet, şahsen bu konuyu görüpte artçılı uzun yol düşüncesiyle bu motosikleti tercih edeceklere acırım. Yapılmaz mı? Tabiki yapılır , ama deneyimleyen ağabeyimiz bi miktar abartılı anlatmış bence.Firmanın da 130 hp lik endurolardan sonra bu motoru tercih edeceksiniz gibi bir iddiası var mı bilmiyorum ancak bu konuda da(uzun yol) iddialı olmalarını açıkcası ben yadırgamıyorum, takdir ediyorum. Bu fiyata neler sunabileceklerini ispatlamaya çalışıyorlar sonuçta.
Başka bir firma bu fiyata anca bu oluyor diye bir açıklama yapsa muhtemelen sinirleniriz. Ancak bu adamlar bilakis söz söyleme dertlerinin olmadığı bir konuda bile çaba içersindeler, bunu da yerden yere vurmayalım (derim).
arkadaşlar adam gezmiş 10000 küsür km yol tepmiş hemde böyle rüzgar aoredinamiği pek iyi olmayan motorla selesi sert motorla arkada artçı var üstelik
ben hem adamı hem ablayı takdir ettim bu gezi için daha mantıklı seçim yapabilirler di aslında
motosiklet işi ise tamamen bütçe ile alakalı değildir çok arkadaşım var 650 cc 1000 cc garajdan çıkarmaz bazıları ise 100 cc ile dünya turu atar
bajaj ı bi defa yolda gördüm yanımızdan uzadı gitti sahibi forumda bajaj ile en çok gezen arkadaş (bizde 660 nc 700 ile gayet güzel yol yaptı otoban sürüşünde yani öyle yabana atılacak motor değil naked severler için güzel seçenek)
mt nin küçük serilerinde mantıklı bi motor f/p olarak
bu motorun üzerine honda yamaha yazsak eminim çoğu insan 35000++ para verir
marka temsilcisi elbet reklam yapacak oda bu işlerden para kazanıyor
Bir aksilik olmaz ise bu Eylül ayının 16 sı iki arkadaş dominar ile 5000km ye yakın tekrar tur yapacağım, motor şuan 39000km ye merdiven dayadı tur sonu 45000 km ye yaklaşmış olacak gezmeye devam.
Bir aksilik olmaz ise bu Eylül ayının 16 sı iki arkadaş dominar ile 5000km ye yakın tekrar tur yapacağım, motor şuan 39000km ye merdiven dayadı tur sonu 45000 km ye yaklaşmış olacak gezmeye devam.
KAZASIZ GÜNLER DİLİYORUM
bakımı aksatmadıktan sonra hiçbirşey olmaz millet 30 yaşında motosiklete biniyor
Millet 30 yaşındaki Transalpe,Tenere ye biniyor..30 yaşındaki Bajaja değil....