- Konu Yazar
Arkadaşlar o kadar kararsızım ki. Motogp rengi olan bu motosikleti almak istiyorum ve sıfır almak istiyorum. fakat bi türlü karar veremiyorum.
Tereddütlerim sirasiyla şunlar:
ilk olarak Adana'da suzuki yetkili servisi yok
sıfır alacağım ve en azından garanti bitene kadar periyodik bakımları yetkili serviste yaptiracagim için en yakın servise 150 km gitmek. Rodajda olacağı için yavaş yavaş gidecegim o yol gözümde büyüyor .
Fiyatı yüksek aslında ama biliyoruz ki bu enflasyonla fiyat daha da dusmeyecek giderek artacak bir kac yil sonra 30-35e verecekler. O zaman iyice ekonomiye tavır yapıp almayacağım
Çocuk bekliyorum inşallah ocakta doğacak
çocuk olduğunda belki bir kaç yil cok binme şansım olmaz diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar vardır illaki
sıfır motosiklet alacağım ama öyle yatacak filan..
İsin kötüsü şu anda adana antakya Gaziantep civarında sıfır satılık da yok. Hep İstanbul bursa antalya civarı. En uygun da 24.600le istanbulda. Alsam nasıl getireceğim ya da getirtecegim bu konuda da hiç fikrim yok
plaka ruhsat isleri de ayri...
Ama almayı çok istiyorum
r: görüşlerinizi merak ediyorum
Tereddütlerim sirasiyla şunlar:
ilk olarak Adana'da suzuki yetkili servisi yok
Fiyatı yüksek aslında ama biliyoruz ki bu enflasyonla fiyat daha da dusmeyecek giderek artacak bir kac yil sonra 30-35e verecekler. O zaman iyice ekonomiye tavır yapıp almayacağım
Çocuk bekliyorum inşallah ocakta doğacak
İsin kötüsü şu anda adana antakya Gaziantep civarında sıfır satılık da yok. Hep İstanbul bursa antalya civarı. En uygun da 24.600le istanbulda. Alsam nasıl getireceğim ya da getirtecegim bu konuda da hiç fikrim yok
Ama almayı çok istiyorum