CBR 125 R Stop Ediyor çözüm bulamadım forumda

arkadaşlar bugun elim debriyajda motor viteste gazverip çekiyodum bi anda motor gazı yemedi ve bi egzoz patlaması ile stop etti bunu 3. yapışı neden yapıyor anlamıyorum, bazen 1 de kalkıyorum 2 ye çekip hızlanmak istiyorum ve egzoz patlayıp stop ediyo. başına gelen var mı?

Ateşlemeyle ya da enjeksiyonla ilgili bir sıkıntı var. Ya zengin karışım ya da yetersiz ateşleme sanırım.

zengin karışım ve ateşleme derken biraz açar mısın biraz cahilim bu konularda teşekkürler cevap icin

Zengin karışımda içeriye girmesi gerekenden fazla benzin girer, içerde tam yanamayıp egzozda yanması devam eder. Ateşleme güçsüz ise silindirdeki benzin tam yanamaz ve egzozda yanmaya devam edip egzoz patlar. Ses patlamanın şiddetine göre bazen çatt diye bazen çuff diye gelir.

Zengin karışımda içeriye girmesi gerekenden fazla benzin girer, içerde tam yanamayıp egzozda yanması devam eder. Ateşleme güçsüz ise silindirdeki benzin tam yanamaz ve egzozda yanmaya devam edip egzoz patlar. Ses patlamanın şiddetine göre bazen çatt diye bazen çuff diye gelir.

hangi parça sorunlu buji mi acaba

Oksijen sensörünü kontro etmekte fayda var sanki. Birde bujiyi söküp bir durumuna bak grenajı sökmeden aradan sökebilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gaz koluyla çok oynamaktandır. Sık sık aragaz veriyorsan olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar