- Konu Yazar
merhaba , 22 yaşında üniversite öğrencisiyim istanbul da yaşıyorum bundan neredeyse tam 3 ay önce bir motosiklet kazası yaptım yavaş olduğum için allahtan sadece sol el bileğimdeki skafoid kırığıyla kurtuldum,3 aydır bu kırıkla uğraşıyorum bilenler bilir zor bir kırktır ve iyileşmesi zaman alır hatta belki ameliyat bile olabilirsiniz. bu kırığın hayatımı etkilediği zaman 4 ayı buldu spor yapamıyorum , bileğim hala çok güçsüz ve hareket kısıtlılığı mevcut , motorsiklet de otoparkta yatıyor 2017 model kim duke 250 , motora hiç bişey olmadı olan bana oldu gibi bir durum, ailem motorsiklet kullanmamı istemiyor ve satmamı isiyorlar bende son zamanlarda gelen ölüm haberleri olsun kaza ve sakat kalma durumlarından ve istanbul trafiğinden baya korkmuş durumdayım ne yapmam gerekiyor emin değilim bir tarafım bırakma daha güvenli sürersin diyor ama bir tarafımda hayatından değerlimi modunda, ve şuan motora binsem sürebilirmiyim emin değilim anlıycağınız kafam baya karışık sizden yardım istiyorum bu durumda kalan kişiler in tecrübelerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler.