Yo topcase hariç hiçbir değişiklik yapmadım aynalar orjinal.. Artçılı uzun yol yapan var mı acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Aynalar orjinal ama bencede kareden daha güzel duruyor.. Artçılı uzun yol yapan var mı acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Bugün ortalama 170 km yaptım gidiş dönüş giderken biraz temkinli gittim henüz motora alışma sürecindeyim bide ilk vitesli motorum dönüşte biraz daha kendime güvenerek geldim çok profesyonel değilim ama izlenimlerim motor çok rahat güven veriyor yol tutuşu güzel virajlarda güzel yatıyor ıslak zeminde biraz dikkatli olmak gerekiyor asfaltta iyi bozuk yolda çok çok iyi
arka fren çok iyi değil motoru ön disc fren durduruyor keşke abs olsaymış çünkü kayabilme ihtimaline karşı frene yavaş basmak, gerekiyor bu motorda kesici var mı bilmiyorum ama dönüş yolunda yokuşta biraz zorlandı bende vites küçültmek istedim sonra bişey oldu 40 I geçmedi motor bende sağa çektim vitesi 1e aldım tekrar kalktım normale döndü ama yokuşta vites küçültmek istediğimde niye öyle oldu anlayamadım benim bildiğim kesici belli bir hız dan sonra devreye girer bu yokuşta vites küçülturken 40 km yi geçmedi, bide arka frene basınca bazen tak diye bir ses geliyor onuda çözemedim, tahminimce diğer 125 cc motorlar hız konusunda bunu sollayabilir bende pek hız sevmeyen biriyim o konuda sıkıntı yok güzel bir yolculuk oldu acemiligi atmak anlamında
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Aynalar orjinal ama bencede kareden daha güzel duruyor.. Artçılı uzun yol yapan var mı acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Bugün ortalama 170 km yaptım gidiş dönüş giderken biraz temkinli gittim henüz motora alışma sürecindeyim bide ilk vitesli motorum dönüşte biraz daha kendime güvenerek geldim çok profesyonel değilim ama izlenimlerim motor çok rahat güven veriyor yol tutuşu güzel virajlarda güzel yatıyor ıslak zeminde biraz dikkatli olmak gerekiyor asfaltta iyi bozuk yolda çok çok iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------