Knox Urbane Pro File Üst Koruma

Merhaba,

Knox Urbane Pro File Üst Koruma

Yukarıdaki linkte bulunan ürünü kullanan var mı aranızda? kışın üzerine günlük mont giyilerek kullanılabilmesi çok hoşuma gitti. Mali Durumumu ayarlayınca almak istiyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

Sevgiler.

Ben kullanıyorum dostum çokta memnunum. Ben çok hoyrat ve mala değer vermeyen biriyim 2 sezonda dikişi bile atmadı file montun. Korumalar aşırı güven veriyor ve çok esnek. Yazın acayip iyi oluyor. Serin havalarda da üstüne canım ne isterse giyiyorum. Hatta üstüne korumalı mont bile giyersin eğer arzu edersen o derece vücuda oturuyor ve seninle birleşiyor.

Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Alınacaklar listesine ekledim gitti. :)) Eyvallah.

Ben kullanıyorum dostum çokta memnunum. Ben çok hoyrat ve mala değer vermeyen biriyim 2 sezonda dikişi bile atmadı file montun. Korumalar aşırı güven veriyor ve çok esnek. Yazın acayip iyi oluyor. Serin havalarda da üstüne canım ne isterse giyiyorum. Hatta üstüne korumalı mont bile giyersin eğer arzu edersen o derece vücuda oturuyor ve seninle birleşiyor.

Hocam bi iki sorum olacak
Sırtlıkla birlikte mi geliyor?
Birde göğüs koruması için yer varmı içinde acaba?

Motosikleti
Ducati Multistrada V2S 2025, Peugeot Django 125 2024
yıllar sonra araştırırken konuyu gördüm. Knox urban pro mk3 var motomax sitesinde. antalyada yaşıyorum motorum mt09sp. sizce şehir içi ve kısa mesafe köfte turları için yeterli gelir mi ? epey araştırdım koruma seviyesi güzel aa sertifikalı. Ama düşüp sürüklenme durumunda ne kadar koruyucu olur bilemiyorum. Fikriniz öneriniz var mı ? Antalyada yaşayan biri için yazlık mont tavsiyelerine de açığım.

Motosikleti
sattık :(
Farklı bir seçenek ararsanız Icon mesh af önerebilirim efil efil bir mont sırt korumayla geliyor, hava esintili olduğunda üzerine kalın hırka giyiyorum epey rahat bir mont. Motomaxta mevcuttu en son, bir de leather versiyonu var o da yazlık ona da bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar