lastik mevzusu ?

abiler merhaba motoruma lastik alıcam ama karar veremiyorum metzeler'mi almalıyım yoksa anlas'mı şimdi anlas yerli üretim bi lastik gönül ister anlas amlak ama metzeler daha bi ağır basıyor bu konuda siz olsanız benim yerimde hangisini alırdınız motorumu günlük kullanıyorum en fazla 100km yol yapıyorum günde bu faktörüde göz önünde bulunduralım lastiklerin aralarındaki fiyat farkı fazla olmadığı için karar veremiyorum

https://www.motolastik.com/metzeler-me-22-275-17-tt-rf-47p-ve-300-17-tt-50p-pmu30747

https://www.lastikdeposu.com.tr/bajaj-125-discover-st-pmk916

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Anlas kullandım, kuru performansı gayet yerinde.
Islakta biraz anam bune lan oluyosun.

anlas'ı abimin cbf inde kullandım bi ara kuruda güzel fakat ıslak yemine geçince survivor yaratıyor resmen yaz ayındayız fazla yağmur yağıycağını düşünmüyorum ama belediyelerimiz yolları sulamayı kesmesi lazım bir an önce

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Commuter segmentinde ıslak performansında metzeler me 22 hep bir adım önde derler.

Anlas bildiğimiz irc değil mi ve irc kötü değil mi? Anlas mb34 ve anlas mb34 tournee adlı iki farklı model mi var yoksa ikisi aynı mı? İstanbul'da lastik çeşidi bol ve uyguna satan/takan bir yer var mi? Son olarak 150ns için lastik tavsiye edecek var mı?

Ben de fırsat bulmuşken biraz soru sorayım :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Anlas kendini çok geliştirdi. 250 cc ve üzeri motosikletler için ürettiği yaz ve kış lastikleri gerçekten çok iyi. Örneğin tournee sport radial 250 cc naked, commuter ve küçük supersport motosikletler icin tam bir fiyat/performans canavarı. Yine 250 cc uzeri sport-touring, naked makinalar için anlas capra rd, endurolar ve kros motorlar için capra r, capra x gibi modelleri epey tutuluyor. Sektörde köklü ve tamamen yerli bir firma. Ayrıca kış için ürettiği winter grip ve winter grip plus serileri ile güzel başarı yakaladı. Bunun meyvesi olarak da son yıllarda hem ülkemizde hem de dış ülkelere ciddi bir satış gerçekleştirdi. Ben sym wolf 250 motosikletime 3 ay önce İzmirde kış hariç 3 mevsim kullanmak amacıyla anlas tournee sport radial modelini aldım ve şimdilik çok memnunum.

Saygı duyuyorum ama ben 3 kuruş fazla veririm,dünya çapında bilindik markalardan birini alırım.

arkadaşlar cbr 125 için hangi lastiği önerirsiniz anlas metzer mitas

miselin pirelli falan önermeyin para yok valla :d

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Saygı duyuyorum ama ben 3 kuruş fazla veririm,dünya çapında bilindik markalardan birini alırım.
Ben de sizin tercihinize saygı duyuyorum. Amaç izlenimlerimizi objektif bir şekilde aktarmak. Anlas bu işe milyonlarca dolar ar-ge bütçesi ayıran, son teknolojiyi kullanan ve uzun yıllardır bu işi yapan yabancı menşeili firmaların tabiki yanından bile geçemez. Ancak böyle devam ederlerse ve biraz da desteklenirse, geri bildirimleri dikkate alarak, her geçen gün yerel ve uluslararası düzeyde marka değerini yükseltecektir.

İlk linkdeki metzeller iç lastikle kullanılıyor TT yazıyor yani tube type.o yüzden onu ele

Yaz kış anlaş wintergrip2 kullanıyorum. Kuru, ıslak, yağmur, çamur ve çakıl her yola girdim birinde de "abi ben kayıyorum müsadenle" demedi. Her yol şartında frenlerde eksiklik hissetmedim. Rks rn180 motosikletinde motosikletten çok çok daha fazla lastiğimi seviyorum. Allah bizi ayırmasın yoksa motosiklet çöp.

Anlas bildiğimiz irc değil mi ve irc kötü değil mi? Anlas mb34 ve anlas mb34 tournee adlı iki farklı model mi var yoksa ikisi aynı mı? İstanbul'da lastik çeşidi bol ve uyguna satan/takan bir yer var mi? Son olarak 150ns için lastik tavsiye edecek var mı?

Ben de fırsat bulmuşken biraz soru sorayım :)

Anlas bildiğiniz IRC değil.

IRC kötü, ANLAS iyi.

Farklı farklı modelleri vardır, doğrudur.

Heryerde lastik çeşidi bol, internet diye birşey var :mrgreen:

Uyguna takan yer zor, en uygunu kas gücü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Kullandığım tüm motosikletlerde (birisi hariç, onun lastikler henüz değişmedi) ANLAS kullanıyorum.

Bunlar;

Yamaha MT-07
Honda MSX125
Honda Innova125
Honda CB125ACE
Mondial Z-One180
CBF150(CafeRacer)

Doğru lastiği seçtiğiniz sürece sorun yok.

Ben de Yaz kış WİntergripII kullanırım. Yumuşak hamuru ile daha sağlıklı oluyor. Ancak iki yılda bir değiştiririm. İki yıla geldiğinde veya 15.000 km' yi gördüğünde kaymaya başlıyor.

Anlas bildiğiniz IRC değil.

IRC kötü, ANLAS iyi.

Farklı farklı modelleri vardır, doğrudur.

Heryerde lastik çeşidi bol, internet diye birşey var :mrgreen:

Uyguna takan yer zor, en uygunu kas gücü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Kullandığım tüm motosikletlerde (birisi hariç, onun lastikler henüz değişmedi) ANLAS kullanıyorum.

Bunlar;

Yamaha MT-07
Honda MSX125
Honda Innova125
Honda CB125ACE
Mondial Z-One180
CBF150(CafeRacer)

Doğru lastiği seçtiğiniz sürece sorun yok.

Ben de Yaz kış WİntergripII kullanırım. Yumuşak hamuru ile daha sağlıklı oluyor. Ancak iki yılda bir değiştiririm. İki yıla geldiğinde veya 15.000 km' yi gördüğünde kaymaya başlıyor.

Hocam yüz yüze bir yerden alıp orada taktırmak istediğim için sordum. Çeşit sorusunu da elinde lastik olmadığı için eleman bana kötü bir lastiği ya da boyut olarak absürt bir lastiği itelemeye çalışmasın diye sordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar