- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Mürdüm ve arkada çantanın altında led varsa ben de olabilirim. Saat kaç gibi?
Mürdüm renkteydi, arkada topcase vardı ama led hatırlamıyorum. Akşam 6-7 arası diye hatırlıyorum.
Mürdüm ve arkada çantanın altında led varsa ben de olabilirim. Saat kaç gibi?
Dün akşam 18-19:00 civarı Şile dönüş yolundaki artçılı Domi siz değildiniz değil mi?
Benim tur camı yanlardan çatladı,bende söktüm orjinalini taktım.Farkettimki orjinal tur camında hızlanmak uzun tur camı gibi kolay olmadı.Hatta 164 km hızları hiç göremedim.Bu gün gp kompozitten 59 cm lik tur camı sipariş ettim.Bu tur camı diğerinden daha uzun.Daha önce kullanan oldumu?Oldu ise yorumlarını yazarsa sevinirim.Kısmetse bayramda anadoluya gidip geleceğim.Turcamsız rüzgarda dövülmek istemiyorum.
Orjinal cam ile viraj dönüşü daha rahat.
dominar için yapılmış tüm camları denedim.en güzeli orjinali.orta cam tırt.uzun cam 59 cm rüzgarı toplayıp tam kaska vuruyor.uzun boyluların da boynuna gelir.orjinal cam da rüzgar tam göğüse geliyor.uzun camın ayaklarını takmak zor.kauçuk pullar çok zayıf.bırak orjinal kalsın.motora türkiyede üretilmiş tüm aksesuarları taktım.irf çanta demirleri hariç diğerleri tırt.boya atması,paslanma vb gibi.
facebook ta harun abi kullanıyor.
ikisi de yaklaşık aynı fiyata satılıyor. Neden MT07 değil de CB500F ?
Dominarın üstüne çok mutlu eder Cb500f. Sıfırları (2018) sanırım bir 9.000TL daha ucuz Mt07'den.
Ekleme: Baktım şimdi kalmamış, ama yine de o fiyat farkından çok daha fazlasına çok temiz 2018 2. el var.
ikisi de yaklaşık aynı fiyata satılıyor. Neden MT07 değil de CB500F ?
bu bayram tatilinde yaklaşık 2bin km yaptım uzun yol olarak
bir kaç sıkıntı yaşadım aslında 120 130 giderken ufak ufak elde karıncalanma yapıyor hafif titreşim yüzünden 250 300 km gittikten sonra
130u geçtikten sonra zaten hem arka artçı için hemde kullanan kişiye ızdırap başlıyor ki ben 160dan aşağı çok nadir düştüm
seyir hızım ortalama 155 160 o civardaydı
bu titreşimi nasıl azaltabilirim her şeyiyle memnunum fakat yüksek hızlara cıkınca baslayan bu titreşime çözüm bulmak gerek birde dikkat ediyorum gidonun sol tarafı o kadar titremiyor sağ kadar sizde dikkat ederseniz anlayabilirsiniz