Selamlar arkadaşlar, geçen hafta 2016 model 16.700km NS150 alarak aranıza katıldım 500km sürdüm maalesef bir kaç sorun yaşadım ve sizden fikir almak istedim. Bazen 7.000 deviri geçince motosiklet teklemeye başlıyor bunu ilk Uludağ'a çıkarken yaptı o yol çok yokuş ve virajlı bayağı zorlandı makine yani, ve geçen gün yağ lambası yandı babam 1litre yağ koymuş lamba sönmüş ama 100km kullandım ve yine yağ lambası yandı onun üstünden 1 gün geçti temin çalıştırdım ve lamba sönüktü şuan yağ seviyesi camı full doldurmuş önerilenden biraz fazla yani, ondan dolayı tekrar lamba yanmış olabilir mi? Son olarak motorun sesinde de bir sıkıntı var gibi fikirlerinizi bekliyorum.
Hayırlı olsun. Pulsar 150'lerde kronik 7k devirde gaz yememe problemi var. Facebook grubunda yazıldı çizildi, oradan bilgiye ulaşabilirsin. Diyafram contasında problem var, yenisini alsan bile bir süre sonra aynısı oluyor.
Yağ lambası olayı müşürden gibi geldi bana ama pek çok sebebi olabilir. Yağ seviyesine motor orta ayaklıkta değilken, düz biçimde tutulduğunda bakılıyor. Yanlış bakmış olabilirsin yağ seviyesine. Fazla yağ iyi değildir keçelerde sorun yaşatır.
Motorun sesindeki problem subaplardan olabilir, aklıma ilk gelen şey. Ayrıca birkaç kişi krank problemi yaşadı. Orada da problem olabilir.