Öncelikle geçmiş olsun ,
Hepmiz benzer trafik hataları bilerek veya bilmeyerek yapıyoruz ,
Trafik kanuna göre orası şerit değil ,
YEri geliyor bizde verrgiiii veriyoruz bizde aracız diyoruz ama araç gibi gitmiyoruz biz motorluyuz diyoruz ..
Arabanın hiç kusuru yok ,
Devletin yapması gerekenler var tabi , Mesela araba sürücüsünü kusurlu gören kişileri tespit edip var ise ehliyetlerine el koyup tekrar teorik sınava tabi tutup başarılı olmaları durumunda ehliyetlerini iade edilmesi ..(tabi bu söylediğim olayın eksecerasyonu ama Trafik kuralları geregi arabayı kusurlu seni haklı görenlerin olması şu demek bu modellerin araç kullanları bu modellerin minibüs kullanları var demek ..
Sonra neden doblocular böyle yok kadın sürücüler vs. vs. YAni ne kadar tehlikeli ne kadar riskli bir ortamda araç kullandıgımızı gösteriyor....
Bu senin yaptıgını bende yapıyorum ama ben yaptıgımın yanlış oldugunu biliyorum ,Seni haklı görebilecek kadar cahil chude ile trafik kanunları nı bilmeyen aynı ortamda araç kulanfıgımın bilincindeyim ve o riski alıyorum , tek farkımız budur her halde.
Tekrar geçmiş olsun ,aynı şeyleri bizde yapıyoruz yapmıyoruz diyen veya yapmayan motorcu da görmedim gibi ama hatta %100 sizde trafik kuralı geregi 8/8 de