yeni yol arkadaşım. tiger 800 xc. ingiliz kaplanı

epeydir forumda paylaşım yapamıyordum iş yogunlugundan. geçtiğimiz haftasonu aydından batuhan arkadaşımızın tavsiyesiyle. bir tiger 800 xc sahibi oldum. sevincimi sizlerlede buradan paylaşmış olayım. motosikletimi teslim aldıktan sonra. kuuşadasına gidip oradanda tekrar istanbula dönerek. yaklaşık 750 km ilk uzun yolculuğumuzda yapmış olduk. bakalım daha nerelere süreceğiz zaman gösterek. tekeriniz düz bassın. kazasız belasız cezasız sürüşleri...

Motosikleti
BWS 100
Hayırlı olsun, kazasız belasız.
Daha çok yorum bekliyoruz. dl ile kıyaslama da olur. :)

Hayırlı olsun..Bu motorun periyodik ve agir bakımları hakkında bilginiz varmı..kısaca işletme maliyetleri ne civarlarda?

orh

COK COK güzel bir motosiklet kazasız belasız güle güle kullan

Motosikleti
XV250 - FZ6
Cok guzel gornuyor. Jantlari da telliymis. İc lastikle kullaniliyor herhalde degil mi?

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Bizim burda bi abide var, çok beğeniyorum namıssızı :). Hayırlı olsun güle güle kullanın, kazasız belasız.

Hayırlı olsun, kazasız belasız.
Daha çok yorum bekliyoruz. dl ile kıyaslama da olur. :)

ilk izlenimlerim olumlu yönde :) dl daha az yakıyor ama kesinlikle. ilerleyen zamanlarda belki birşeyler yazabilirim ikisiyle alakalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

hayırlı olsun, camiaya yabani bir marka ama bilen biniyor.

aynen öyle ülkemizde japon dışında pek farklı model tercih edenlerin sayısı çok az

Hayırlı olsun. Yeni gezi maceraları bekliyoruz.

bakalım inşallah :) yakın zamanda bir karadeniz rotası çıkaracağım

Hayırlı olsun..Bu motorun periyodik ve agir bakımları hakkında bilginiz varmı..kısaca işletme maliyetleri ne civarlarda?

inanın hiç bilgim yok. kendim halledeceğim bakımlarını. sevisle pek işim olmaz inşallah

Cok guzel gornuyor. Jantlari da telliymis. İc lastikle kullaniliyor herhalde degil mi?

iç lastik evet maalesef

Kazasız belasız kullanın inşallah. Güzel motor , eksiler artılar zamanla paylaşırsanız bizde sayenizde motoru tanırız. bide neden crossrunnerr yada tnr değilde bu diye de kendi değerlendirmenizi bekliyoruz

Kazasız belasız kullanın inşallah. Güzel motor , eksiler artılar zamanla paylaşırsanız bizde sayenizde motoru tanırız. bide neden crossrunnerr yada tnr değilde bu diye de kendi değerlendirmenizi bekliyoruz

hiç aklımda yokken aldım tigeri. zaman gösterek memnunmu kalacacağım pişmanmı olacağım :) ama şimdilik memnunum. 3 silindirin tadı sesi bir başka güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar