Hakikaten imreniyorum. Ses çıkarıp, gürültü yapıp bundan büyük keyif alacak kadar mutluluk eşiğimin aşağılarda olmasını isterdim. İnsanların bana dönüp baktığında "bre hey be nasıl da çatlıyorlar hasetlerinden, kıskanıyorlar piyano estetiğindeki sesi" diyip aslında rahatsız olduklarından değil kıskandıklarından baktıklarına dair kendimi kandırmayı çok isterdim.
Güncel bir başlık var hanımların motosikletlilere ilgisiyle alakalı. Şunu garanti edebilirim, gürültü çıkarmayı etkileyici bulan kafile sahile kenarlarında Tofaş ile drift yapanlar ve "hacııı, kankaaaa,ateş ediyoooo" diye naralar atan, dünyaya faydası pek olmayan insan yiyiciler. Bu kişileri etkilemek ilgi alanınıza girer mi bilmiyorum.
Şahsen trafiğin aktığı bir yere yakın yakın noktada biriyle sohbet ederken, balkonda bir şeyler okurken, yol kenarında telefonla konuşurken aradan bir tane gürültülü yamyamın pataküte geçmesiyle bölünen aktivitem sonucunda sadece nahoş sözler sarfediyorum, başına az ilerde kötü bir şey gelip düşmesini diliyorum ki yanına gidip güleyim, hatta kahkaha atayım. İşte beni bu kadar kötü düşüncelere iten bir gürültüyü sadece kişisel zevkiniz için üretiyorsunuz. Bencilce ve faydasız.
"Ama bizi farketmiyorlar" diye de züğürt tesellisinde bulunup de kendinle birlikte başka kimseyi kandırmaya gerek yok, 11 yıldır motosiklet kullanıyorum; kimsenin beni görmesine ihtiyaç duymadım. Egsoz sesiyle insanların hem kızdırıp hem farkettireceğinize, üslüplu bir korna ya da uzun far kullanmayı tercih etmenizi öneriyorum.