- Konu Yazar
Vizeye kadar ceza silinir nasıl olsa kısmını biraz açabilir misiniz? Cidden bilmediğim ve merak ettiğim için soruyorum.
Ceza affından bahsediyorlar hocam. Ancak şu anda gündemde böyle bir düşünce yok. Zira seçim yok. Paraya da ihtiyaç var. Silmeleri zor gibi. Çok para lazim olursa belki faizi silerlerVizeye kadar ceza silinir nasıl olsa kısmını biraz açabilir misiniz? Cidden bilmediğim ve merak ettiğim için soruyorum.
Yahu itiraz etmek için ödemek zorunda değil. Bari kesin cümleler kurmayiniz. İtiraz ederse indirim hakkını yitirebilir süreye göre.itiraz etmeden once cezayi odemek zorundasin. Cezayi oderdim ve kendimden de eminsem itiraz ederdim. Emin degilsem hic ugrasmazdim.
Ceza affından bahsediyorlar hocam. Ancak şu anda gündemde böyle bir düşünce yok. Zira seçim yok. Paraya da ihtiyaç var. Silmeleri zor gibi. Çok para lazim olursa belki faizi silerler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
Yahu itiraz etmek için ödemek zorunda değil. Bari kesin cümleler kurmayiniz. İtiraz ederse indirim hakkını yitirebilir süreye göre.
Aslında kumar bu, biliyor musunuz? Adalet kalmadı ülkede, hiçbir şeye kesin bu olur denilemiyor. Ödediği zaman da geri almak istediğinde kırk takla atarlar ödememek için. İki ucu pis değnek yani bu iş. Her iki ihtimali değerlendirmek arkadaşa kalmış artıkodemeden itiraz ederse ve mahkemede kazanirsa cezayi odemekten kurtarir dogru. odemezse faiziyle oder.
cezayi oder ve sonra itiraz ederse indirimli odemis olur mahkeme sonucunda hakli bulunursa mahsuplasilir, haksiz bulunursa indirimli odemis olur. kesin cumle yanlis olmus dogru, kastetmek istedigim bu aslinda.daha da dogrusu ben olsam boyle yapardim(basima benzeri bir durum geldi ve mahkemede haksiz bulundum.)