triumph street triple 675

Hadi Bakalım

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .
Video kullanılamıyor diyor. Türkiye’ye kapalı herhalde. Neyse kapak yemiş kadar oldum teşekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Video kullanılamıyor diyor. Türkiye’ye kapalı herhalde. Neyse kapak yemiş kadar oldum teşekkürler :)
Hiç tahmin ettiğiniz gibi değildi ama. Bu gözüküyor mu?

Koca filmin en sağlam sahnesidir :wiinkk:

Son düzenleme:
Hahah :) Cuk oturan bir bakış açısı olmuş. Sanırım bu yüzden göze çarpmadık çok bu başlık altında :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yuh. Koskoca İzmir'de illa ki vardır yahu. Gerçi yine LC8 motorlu bir modeli acaip indirimle elden çıkarmaya çalışıyorlardı. İki seneyi geçmiş üretim tarihinden, sıfır galeride bekliyordu hâlâ... Ağızları yandıysa bir kere...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
O fiyatlara size özel ithalat yapılır diye düşünüyorum, yeter ki siz parayı getirip hani motosiklet nerede deyin. KTM'in Türkiye'de premium modeller için çok stok tuttuğunu zannetmem, asgari bir miktar getiriliyordur showroom, fuar ve ön siparişler için.

Son düzenleme:

ahe

İzmir motosiklet sektörü olarak çok garip bir şehir :queen:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İzmir motosiklet sektörü olarak çok garip bir şehir :queen:

Vallahi İstanbul'da yaşıyorum İzmir'de gördüğüm kadar R1200GS hiç görmedim burada; günde 5 tane farklı BMW gördüğüm oldu. Ya İzmir'de daha fazla satıyor ya da Ozmir'dekiler İstanbul'dakilerden çok daha faktif kullanıyor...

Vallahi İstanbul'da yaşıyorum İzmir'de gördüğüm kadar R1200GS hiç görmedim burada; günde 5 tane farklı BMW gördüğüm oldu. Ya İzmir'de daha fazla satıyor ya da Ozmir'dekiler İstanbul'dakilerden çok daha faktif kullanıyor...

Her şehirde farklı modeller tutuluyor anlamak çok güç. Antalya genelinde de 2 zamanlı scooterlar, gsr ve goldwing acayip çok

Antalya’da 2 zamanlı Gilera sp180 leri bir modifiye ediyorlar inanılmaz gidiyor keratalar. En üst seviye modifiye edilenlerini 4 silindirlilerle kaldırıyorlardı en son :) Ciddiyim bu arada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

Bir de Aprilia RS250 diye kült bir makina vardı 2 zamanlı 70 beygir.. O biçim giderdi millet ağzı açık kalırdı sinek gibi ses ama makine deli resmen.

Onun haricinde rs125, cagiva mito, gilera gfr, gilera cx, yamaha tdr hep bunlar 2 zamanlı ve halk tabiri ile turbolu makinelerdi. 7 bin devirden sonra klape (power valve) açarlar ve çıldırırlardı resmen.

ahe

laiklik be :queen:

Şaka bir yana izmir'de ikinci el motosiklet bulmakta zor satmakta zor garip bir yer

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Yazın haftasonları Şile'de Pulsar'dan, R25'ten fazla R 1200 Gs görüyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar