100 kisi birak derse forumu birakicam (Anketli)

100 Kişi Git der ise, forumu terk edeceğim.

• Git

Oy: 140 70.4%
  • Gitme

Oy: 59 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
D400
forumdakı yenı uyelere yanlıs bılgıler verıp dalga gecen bır adam ceza almıyor iken kendisine küfür serbest olmalı.

Ancak küfür edenleri kınıyorum; cünkü arkadaş yandaş mantığı ile pozitif ayrımcılığa ugradıgını bıle bıle küfretmek sacma.

olan size olur :pr:

forumdakı yenı uyelere yanlıs bılgıler verıp dalga gecen bır adam ceza almıyor iken kendisine küfür serbest olmalı.

Ancak küfür edenleri kınıyorum; cünkü arkadaş yandaş mantığı ile pozitif ayrımcılığa ugradıgını bıle bıle küfretmek sacma.

Bu ne demek hacı.. :silent:

Motosikleti
D400
Bu ne demek hacı.. :silent:

hakkaten nasıl bir cümle be o :queen:
,
forum olarak elemanı kayırıyorlar, yani aynı topicte siz karşılıklı küfürleşseniz "kel zaten sorunlu" mantığı ile sadece seni suclarlar.

o nedenle boşvermek gerek. benim kel ile ilgili cılgın planlarım var :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsanlar küfretmeden kendini ifade etmeyi öğrenmeli. Öğrenmeye meyli yoksa da sonucuna katlanmalı. Konuyu açan arkadaşın küfrü hakkedip hakketmediği ayrı bir tartışma konusu.

Motosikleti
D400
İnsanlar küfretmeden kendini ifade etmeyi öğrenmeli. Öğrenmeye meyli yoksa da sonucuna katlanmalı. Konuyu açan arkadaşın küfrü hakkedip hakketmediği ayrı bir tartışma konusu.

küfürü hakediyor mu diye de anket acabiliriz :queen:

Bir de yazısına AK Parti genel başkan yardımcısı Ali İhsan YAVUZ un resmini koymuş eğer aynı şahıs değilse forum yöneticilerinin bu olaya bir el atması lazım resmin altında o şahısla bağdaştırılmayacak yazı var.

Yani yazıyı yazan Ali İhsan YAVUZ değil ise işin rengi değişti!

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
bu arkadaşla fazla uğraşmak anlamsız, bence biraz farklı sorunları var, hayatta her şeyle dalga geçiyor, ben kalsın istedim tabi adam akıllı bir uslüple devam ettiği sürece de yönetim hariç kimse karışamaz.

Yalnız keşke şu son saçmalığı yazmasaydı, aslında şu şekilde "hepinizi böyle bir başlıkta saçma bir noktaya sürüklediğim için özür dilerim " demesiydi, çünkü burada çok boş şeyler yazılmaması gerekiyor, salih arkadaşı bu konuda cidden kınıyorum ve ciddiyete davet ediyorum.

Diğer bir nokta ise küfür kullanımı, lütfen işi çirkinleştirmeyelim, yönetim lütfen siz de biraz çalışın, ne iş yapıyorsunuz bu konularda anlamadım, salih arkadaşa ve küfür edenlere kendi yaptıkları ile ilgili ciddi bir uyarı yapmanızı bekliyorum yoksa protesto edeceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
O.pu ruhlu yavşak kevaşe..

Yazdığın hayasızca yazıları yaşına veriyorum umarım daha yetişkin biri olduğunda yaptığından utanmazsın,

belkide aynaya bakarak mesajı yazdık bunu bilemiyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------

bu arkadaşla fazla uğraşmak anlamsız, bence biraz farklı sorunları var, hayatta her şeyle dalga geçiyor, ben kalsın istedim tabi adam akıllı bir uslüple devam ettiği sürece de yönetim hariç kimse karışamaz.

Yalnız keşke şu son saçmalığı yazmasaydı, aslında şu şekilde "hepinizi böyle bir başlıkta saçma bir noktaya sürüklediğim için özür dilerim " demesiydi, çünkü burada çok boş şeyler yazılmaması gerekiyor, salih arkadaşı bu konuda cidden kınıyorum ve ciddiyete davet ediyorum.

Diğer bir nokta ise küfür kullanımı, lütfen işi çirkinleştirmeyelim, yönetim lütfen siz de biraz çalışın, ne iş yapıyorsunuz bu konularda anlamadım, salih arkadaşa ve küfür edenlere kendi yaptıkları ile ilgili ciddi bir uyarı yapmanızı bekliyorum yoksa protesto edeceğim.

forumu bırakmayı düşündüm sonra vazgeçtim, keyif benim paylaşımcı benim kimseyede asla hakaret yazmam

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

Beni kıskananlar var belli çünkü yamaha xmax motorum var cg ciler cbf ciler şidi birde gv650 ciler özelden bana hakaret edecek kadar komik duruma düşüyorlar ön arka kampana hırsınız benden çıkarmaya çalışıyor,

mesajlarınızı böyle okuyorum

yk-for-ismail_21890.jpg

Motosikleti
CBR 125 R 2014

Buralar yine tereyağlı patlamış mısır tadında :D

Ya hala hümanist***** dosyasını çalıştırıyorsunuz ısrarla adamın son yazdıklarını okursanız alenen dalga geçiyor sizinle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Koltuk sevdası desek makamı da yok adamın :)

biz anadolu insanıyız kötülük hayinlin bilmeyiz ağzımız bozuk değildir,

tatildeydik cevap yazamadık herkes birşeyler yazmış

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/198720-xmax_riderr-yollarda-erzurum-trabzon-rize-gezim-abs-farki-ile.html

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
forumu bırakmayı düşündüm sonra vazgeçtim, keyif benim paylaşımcı benim kimseyede asla hakaret yazmam

tabi ki keyif senin, paylaşım senin ama forum kuralları denen bir şey var. Forum kurallarında başlık açıp insanları saçma bir şekilde kutuplaştırmak,boş bir konu içerisinde döndürmekte forum mantığına aykırı bir şey. Abartıya kaçmadan espri yapmak tamam ama işi sulandırmak hiçbir forumun göz yummaması gereken bir konu, ben de küfüre karşıyım, sana ya da bana veyahut başkasına küfür edilemez, bunu kim yaparsa gerekli uyarı ya da cezayı almalı ama senin de bir şekilde uyarılman gerekiyor, çünkü keyif seninken bir noktaya kadar, yani keyif benim diye kimse sokakta çıplak gezemiyor, çünkü toplum kuralları var, forumun da kendi kuralları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar