100 kisi birak derse forumu birakicam (Anketli)

100 Kişi Git der ise, forumu terk edeceğim.

• Git

Oy: 140 70.4%
  • Gitme

Oy: 59 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun statüsü ve fonksiyonu hayli değişti. Çevrimiçi bir asker koğuşuna döndü adeta. Eskiden olduğu gibi kadınların da ilgisini çekebilecek düzeyde bilgi paylaşımı yanı sıra konuşma dili dönüyordu, ancak eser kalmadı.

Forumun statüsü ve fonksiyonu hayli değişti. Çevrimiçi bir asker koğuşuna döndü adeta. Eskiden olduğu gibi kadınların da ilgisini çekebilecek düzeyde bilgi paylaşımı yanı sıra konuşma dili dönüyordu, ancak eser kalmadı.

forum, asker koğuşu, halı saha soyunma odası gibi oldu. fena halde apış arası kokuyor. (kendim de dahil) forumu köy kahvesine çevirdik.

Motosikleti
D400
acılan 10 sacma konunun %90 ı belli kişilere ait oldugu için daha da kötüleşecek

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Haydi forumdaşlar, 10 binden aşağı düşüyoruz, başlıkları açılır yakında.
bu elemanı görmüyorum artık da konuyu gösterme! gibi bir seçenek var mı admin efendiler ?

HUN

Bence adam büyük bir yapılanma içinde şu an yazıyor çiziyor ölçüyor biçiyor tekrar tekrar fren denemesi , performans denemesi yapıyor. Yıkılmamış ve 1 metre daha kısalmış fren mesafesi ile karşımıza çıkacak.

yüzsüz hala çevrimiçi,biraz adam olaydım tükürdüğünü yalamazdın,boşaltın daha bunun gideceği falan yok maksatı şov yapmak

HUN

ama şimdi yüzsüz müzsüz deyince cevap hakkı doğuyor salihe bu seferde atışmalar kapışmalar oluyor. kırmayalım üzmeyelim birbirimizi. sevelim sevişelim astalavista beybi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

salih sende çık artık yumurtadan kinder sürpriz gibi gitmiyorum biyere de isteyende istemeyende rahatlasın devlet meselesi oldu.

Kel bugünde forma girmiş ,

Ülkede söz vermenin durumu bu ,

Eskiden söz vermek ....benzemez derledi.. Bu lafı sözünü tutmayan siyasetçilere söylerlerdi..

HUN

görürsünüz bu bence xmaxı turboluyor hepimizin üzerinden geçecek.

zamanın ruhu ile ilgili bir durum, forum özelinde bir konu değil.
farklı mecralarda da durum farklı değil.

bunun yanı sıra tespitinin doğru olduğu konusunda görüş birliği var ise durumu değiştirmek için çaba sarf etmek gerekiyor.
bu çabanın sadece moderatörler tarafından yapılabileceğini düşünmüyorum.

açıkçası bir kaç kadın/bayan/bağyan moderatör istihdamının kullanıcıların kendilerine çeki düzen vermesine yardımcı olacağını düşünüyorum, (bu konu kendi özelinde tartışmaya açıktır, var idi, son gördüğümde bir toplantıdaki genç kızı aslanlardan yavrusunu korumaya çalışan impala gibi davranıyordu)

arada kadın olabileceği düşünülen kullanıcı isimlerinin açtığı doğru düzgün konuların içerisindeki seviyeyi görünce ortamın biraz daha ortalamanın üzerinde olabileceği kanaatindeyim.

zaman zaman tükenmişlik ya da tıkanma dönemleri oluyor,
motosiklet konusunda bilgi vermek isteyen kullanıcıların konuları ilgi görmediğinden zamanla ortamdan uzaklaşıyorlar,

entelektüel birikimi yüksek olanlar da benzer bir süreç ile forumdan uzaklaşıyorlar. (motosiklet sadece motosiklet değildir, çeşitli disiplinlerin birleşiminden oluşan bilgi birikimi, hayat görgüsü içerir, olmaz ise bir sürücüye 12 kurşun sıkar hale gelirsiniz)

kullanıcıların ağırlığını oluşturanların sosyokültürel yapısını da dikkate almak gerekiyor,
daha elit bir forum katılımın düşmesine sebebiyet verebilir. forum yönetiminin bu duruma sıcak bakacağını düşünmüyorum.

listeye ekleme yapılabilir,

moderatörlerin çoğu ile şahsen tanışmışlığım var,
içlerinde problemli kimseyi görmedim,
oturmasını kalkmasını bilen arkadaşlar, (borçlarına sadık değiller o ayrı, halen oğlanın motorunu almadılar, unuttum mu sandınız?)

bir şeylerin değişmesini istiyorsak değiştirmek istediğimizin üzerine gitmek yerine ortaya alternatif sunmamız gerekiyor.

içerisinde bulunduğumuz konuya benzer epic fail ya da self destruction konuların ise olmasında sakıncasını görmemekle beraber, bu tarz yaklaşımların ve konuların dominant hale gelmesi kolay çözülebilir bir konu gibi durmuyor.
anketi göz önüne alır isek çoğunluğun da mevcut durumdan memnun olduğu söylenemez.

Bizim en büyük sorunumuz kendimiz merkeze alıp bir şeylerin değişmesini bekliyoruz.Asıl değişime kendimizden başlamak lazım.Biz ise hep sorunu dışarıda yada başkalarında arıyoruz.

Motosikleti
D400

dün bi bayan nickli şahıs konu actı da bayan olduguna inanmyıp paketleyip yolladık resmen :queen:

Durum feci.

Ancak konumuz kel. bu kel şahsiyet tanısın tanımasın herkesın konusunda sacmalıyor.
ABS xMAX falan, sanırsam görgüsüz birisi, ya da yaşı kücük.
2-3 konuda denk geldim, yeni üyeler bu şahsiyetiin cevaplarını anlamıyor ya da ciddiye alıp ortalık kızışıyor.

Neyse; yönetim el atmıyor ise biz napalım.

bizde gidip yeni başlıyorum motor önerin diyen herkese xmax deriz 1100 cc motor deriz motora yağ dök deriz bundan sonra iyice cıvkı cıkar

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Oğlanın motosikletini almayan yönetim hiç bir iş yapmaz. Kaçak dövüşüyor moderatörler :bounce:
İnsanların çoğunluğu ne istiyorsa forum kalitesi de o yönde. ( Kalite yerlerde )
Düzgün konu yoksa cevap vermeyin düşsün sayfadan ama duramıyoruz illa işe yaramaz konulara yazıyoruz.
İçi dolu bir konuya yapacak yorum için de içi dolu bir kafa gerekir bizler de yok ki boş konulara yazıyoruz.
Sizin tespitleriniz de yerli yerince bravo.

HUN

adam mt 9 diyor salih kuba dragon al diye cevap yazmış yaa. Bu adam akıllanmaz

zamanın ruhu ile ilgili bir durum, forum özelinde bir konu değil.
farklı mecralarda da durum farklı değil.

bunun yanı sıra tespitinin doğru olduğu konusunda görüş birliği var ise durumu değiştirmek için çaba sarf etmek gerekiyor.
bu çabanın sadece moderatörler tarafından yapılabileceğini düşünmüyorum.

açıkçası bir kaç kadın/bayan/bağyan moderatör istihdamının kullanıcıların kendilerine çeki düzen vermesine yardımcı olacağını düşünüyorum, (bu konu kendi özelinde tartışmaya açıktır, var idi, son gördüğümde bir toplantıdaki genç kızı aslanlardan yavrusunu korumaya çalışan impala gibi davranıyordu)

arada kadın olabileceği düşünülen kullanıcı isimlerinin açtığı doğru düzgün konuların içerisindeki seviyeyi görünce ortamın biraz daha ortalamanın üzerinde olabileceği kanaatindeyim.

zaman zaman tükenmişlik ya da tıkanma dönemleri oluyor,
motosiklet konusunda bilgi vermek isteyen kullanıcıların konuları ilgi görmediğinden zamanla ortamdan uzaklaşıyorlar,

entelektüel birikimi yüksek olanlar da benzer bir süreç ile forumdan uzaklaşıyorlar. (motosiklet sadece motosiklet değildir, çeşitli disiplinlerin birleşiminden oluşan bilgi birikimi, hayat görgüsü içerir, olmaz ise bir sürücüye 12 kurşun sıkar hale gelirsiniz)

kullanıcıların ağırlığını oluşturanların sosyokültürel yapısını da dikkate almak gerekiyor,
daha elit bir forum katılımın düşmesine sebebiyet verebilir. forum yönetiminin bu duruma sıcak bakacağını düşünmüyorum.

listeye ekleme yapılabilir,

moderatörlerin çoğu ile şahsen tanışmışlığım var,
içlerinde problemli kimseyi görmedim,
oturmasını kalkmasını bilen arkadaşlar, (borçlarına sadık değiller o ayrı, halen oğlanın motorunu almadılar, unuttum mu sandınız?)

bir şeylerin değişmesini istiyorsak değiştirmek istediğimizin üzerine gitmek yerine ortaya alternatif sunmamız gerekiyor.

içerisinde bulunduğumuz konuya benzer epic fail ya da self destruction konuların ise olmasında sakıncasını görmemekle beraber, bu tarz yaklaşımların ve konuların dominant hale gelmesi kolay çözülebilir bir konu gibi durmuyor.
anketi göz önüne alır isek çoğunluğun da mevcut durumdan memnun olduğu söylenemez.

Haklısın. Talihsiz bir paradoksun içerisinde şu an forum.

bundan 3-4 sene önce senin gibi troller yoktu. bu forum daha yetişkin daha saygılı bir platformdu. insanlar biriyle tanışır trollemeden hatalarını düzeltirdi. senin gitmene sevinirim, ama sadece sen değil. senin gibi temizlenmesi gereken ve elinden motorsikleti alınması gereken bir çok insan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar