mt09 hiç kullanmadım ev satıyoruz gelen teklif mt09 + para teklifiydi yüksek cc kullandım ama arkadaşlardan ödünç alarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
ya dediklerinize katılıyorum zaten katılmadığım bir nokta yok gaz tepkisi vesaire herşey çok farklı biliyorum bu teklif geldiğinden beri düşünüyorum da yani motor üstündeyken şu hareketi mt09 da yapsam tekere gelmişti gibisinden ama apaçilikle işim yok tekermiş yanlamakmış falan bilmiyorum yani gerçek anlamda bilmiyorum

yakında uzun yol düşünüyorum uzun dediğim 2000 3000 km küçük kapsamlı türkiye turu gibi bisey ve pulsarla istanbul aydın arası yaptım çekilmiyor yol 100 le git git bu yandan da istiyorum biraz en azından 160 da tın tın gidebilir ara sıra gaz açarım 200 görür yeter bu bana 100 le bilmiyorum yol çekilmiyor yani git git bitmiyor bu şekilde planlarım da var o yüzden bir bakıma teklif bana cazip geliyor yanlışım varsa düzeltin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
hız tutkunu konusunda bişey diyemiyorum araba da motor da da var tutkum