MOTORSİKLETLİ YOL ARKADAŞI 3/4 ağustos 2019

Merhaba ;

Motorsikletimle (2012 cbr250) 20000 km yol tecrübem var ve hiç 250 km üstü uzun yola çıkmadım. 3 yada 4 ağustosta istanbul büyükçekmeceden antalya kaşa kadar gitmeyi planlıyorum.

Bu konuda önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ? (çantalar, yol üzeri molalar veya dikkat edilmesi gerekenler hakkında)

Ayrıca gelmek isteyen olursa memnuniyetle iletişime geçebilirim.

hocam o tarihlerde Balıkesir'de motosiklet festivalimiz var, uğrayın isterseniz :)
1-4 Ağustos Ayvalık Cunda

Mutlaka ordayım zaten. Oradan devam ederim kimseyi bulamazsam diye düşünüyorum.

aslında hocam benim de bi ege-akdeniz turu var kafamda ancak tarihler uyuşmuyor :)

Ben ayın 2 sin de gece yola çıkmayı düşünüyorum esenyurttan Antalya ya, araç ve motor arasında kaldım şu anda.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Ben ayın 2 sin de gece yola çıkmayı düşünüyorum esenyurttan Antalya ya, araç ve motor arasında kaldım şu anda.

ne kadar yardımcı olurı bilmem ama Eskişehirden her yaz temmuz gibi arkadaşım antalyaya 150 cc hava soğutmalı çin malı motorla gider hiç şikayet ettiğini duymadım.Yani o bile şikayet etmiyorsa sizin herhangi bir zorluk yaşayacağını sanmıyorum.

ne kadar yardımcı olurı bilmem ama Eskişehirden her yaz temmuz gibi arkadaşım antalyaya 150 cc hava soğutmalı çin malı motorla gider hiç şikayet ettiğini duymadım.Yani o bile şikayet etmiyorsa sizin herhangi bir zorluk yaşayacağını sanmıyorum.

dönüş tarihin ne zaman İzmirden edremite gideceğim o süreçte eşlik edebilirm belki

R25 benim motosiklet abi, tvs eski motordu ismi değişmedim kaldı öyle, ailecek tatile gidecez ama ben motorlamı gitsem araclamı arada kaldım. Motor fazla yakıyor ve zaten araç mecburi gidecek ama motorun zevki ayrı ve gezmek için birebir. Olayı bozan yakıta vereceğim para şu anda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

dönüş tarihin ne zaman İzmirden edremite gideceğim o süreçte eşlik edebilirm belki

Motorla gidersem dönüşüm ayın 9 u veya 10 u

Super Moderator
Geçen hafta Kaş'dan döndüm, Burdur'dan - Bozoyük'e kadar yağmur vardı, resmen rezillik çektim. Tek önerim yağmurluk konusunda hata yapmayın ;)

OF7w6a.png

Mimarobada oturuyorum antalya biraz zor fakat bizim o taraflarda buluşabiliriz :)

Erikli yaz festivalini öneriyim sana o zaman Antalya ya gitmesem gidecektim. Geçen yaz bombaydı, 1-2-3 Ağustos olması lazım, kombine bilet alırsan baya uygun oluyor çadırda kalmak için.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
R25 benim motosiklet abi, tvs eski motordu ismi değişmedim kaldı öyle, ailecek tatile gidecez ama ben motorlamı gitsem araclamı arada kaldım. Motor fazla yakıyor ve zaten araç mecburi gidecek ama motorun zevki ayrı ve gezmek için birebir. Olayı bozan yakıta vereceğim para şu anda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Motorla gidersem dönüşüm ayın 9 u veya 10 u

O zaman araba ile gitmende fayda var 2 defa masraf yapmaya gerek yok benzine harcayacağın parayı kendine harcarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar