Harley davidson km ömrü ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar harley davidson km ömrü hakkında bilgisi olan varmı ? 1996 model harley arıza çıkarır mı ? Bu konuda bilgisi olan varmı ?

Kardeşim ben 1995 modelim ben bile arıza çıkarıyorum kul yapımı alet yani sonuç olarak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim ben 1995 modelim ben bile arıza çıkarıyorum kul yapımı alet yani sonuç olarak

O anlamda demedim :)Birisinden duymuştum 1970 model bile harley olsa işini görür birisi demişti japon motosikletlerden daha dayanıklı demişti.Ondan merak ettim sordum.

Bakımları yapılmışsa eğer sorun çıkarmaz. Ama hayvan gibi binip gram bakım yapmazsan 2017 model makine elinde 2 sene arıza çıkarmadan durmaz.

Motosikleti
D400
200 bin'de kullananlar var bildiğim ancak fakir olduğum için harley konusunda yüzeysel bilgim var.

Bildiğim kadarıyla belli dönemlerde motor sisteminde ileri / geri sıcramalar yapmış. Yeni nesil motorları 200 bin leri görebilirken eski nesiller daha az görecektir diye düşünüyorum.

edit: nasıl bir konu hortlatmadır, cevap verdiğin kişi forumdan kovulmus zaten

200 bin'de kullananlar var bildiğim ancak fakir olduğum için harley konusunda yüzeysel bilgim var.

Bildiğim kadarıyla belli dönemlerde motor sisteminde ileri / geri sıcramalar yapmış. Yeni nesil motorları 200 bin leri görebilirken eski nesiller daha az görecektir diye düşünüyorum.

edit: nasıl bir konu hortlatmadır, cevap verdiğin kişi forumdan kovulmus zaten

...............:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
O anlamda demedim :)Birisinden duymuştum 1970 model bile harley olsa işini görür birisi demişti japon motosikletlerden daha dayanıklı demişti.Ondan merak ettim sordum.
Bu sayfada o kadar bos o kadar sacmalayan adam varki :):) sacma sapan konusanlar

Ayagiyla abs yapanlar hic sasirmadim yani :):)

Bide neydi kampana fren ile abs den daha iyi fren yapan

Cesit cesit ne arasan var

Az devir çeviren düşük komprasyonlu araçlar motor iç aksamları az sorun çıkarır.
1200 cc den 50-60 hp ancak çıkarabilen motor 200 bin de yapar 500 bin de aynı tip japon da bakımlı olur ise 500bin den aşagı yapmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pussy ne demem ?

kedi-pussy, cat, puss, pussycat

am-cunt, pussy, fanny, snatch, quim, female genital organ

kuku-pussy, cunt, snatch, quim, cuckoo, fanny

pisi-kitty, pussy, cat, puss

pıtış-cunt, pussy, quim

kadın cinsel organı-pudenda, snatch, pussy, quim, cunt

argo olarak da kullanılıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Apis arasi mi demek yani ?

Ben koyde buyudum cok cahilim et ete degecek deki et bumu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Harley'ler Japonlardan daha sorunlu. Amerika'da bilinen bir gerçek.

Ooo sen herkesin her dediğine inanırsan yanmışın.Bu gibi teknik konularda 1000 laf söylenir ancak 100 tanesi doğru olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar