Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tekrar merhabalar,
sanırım forumun en sorunlu uyesi benim:). sorunum:
motosiklet yolda giderken;
fı yanıp stop ediyor. debriyaja basıp tekrar bıraktığımda çalışıyor.
yada,
debriyaja basınca stop ediyor ama sürekli gaz verirsem stop etmiyor. 2 ustada bişey yok bidaha olursa tekrar gel dedi. sizlerden de fikir almak istedim. Belki aynı problemi yaşayan olmuştur. Hoşçakalın.

Önce debriyaj müşürünü kontrol edin derim. Sorun yaratabilecek diğer yer ise yazılım. Ecu'ya diagnostik ile bağlanıp, önce sıfırlanıp sonra güncel yazılımın yüklenmesi sorununuzu çözecektir yüksek ihtimal ile.

@YasinC,
Çok teşekkür ederim size. Müşüre baktırayım. Sorun diğer bahsettiğiniz yazılım işindeyse vay halime buralarda:)

arkadaşlar selam. motoru her çalıştırdığımda saat 00:00'dan başlıyor ve sıcaklık göstergesi hep 0 gösteriyor. ama nadir de olsa bazen bunlar olmuyor. fikri olan var mı?

Sayın arkadaşlarım biriniz resimdeki parçayı çıkarmam için gereken malzemeyi nereden alabileceğimi söyleyebilirmi?
Samsun'da bulamadım. Benelli bayisinde bile yok:(

[url]https://i.hizliresim.com/lqJGdl.jpg[/url]

torch allen diye geçer ama o kadar büyüğünü bulabilir misiniz bilemem, olur da bulamazsanız oraya uygun bir standart civatanın başını oturtup açabilirsiniz. tabi civatanın diğer kısmını da çift somunla kilitleyip uygun anahtarla açabilirsiniz. dikkatlice bakarsanız orası tıpkı bir yıldız anahtarın ağzı gibi :cat:

arkadaşlar selam. motoru her çalıştırdığımda saat 00:00'dan başlıyor ve sıcaklık göstergesi hep 0 gösteriyor. ama nadir de olsa bazen bunlar olmuyor. fikri olan var mı?

Akü çalıştırmadığınız günler fazla zayıflıyor olabilir. Saatin sıfırlandığı günler kolay çalışıyor mu?

Akü çalıştırmadığınız günler fazla zayıflıyor olabilir. Saatin sıfırlandığı günler kolay çalışıyor mu?

hocam valla akü ile alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü çalışırken gayet güzel çalışıyor, şimdiye dek bununla alakalı bir problemim olmadı.

Sayın cihangir151,
okadar büyüğünü 3lü set olarak 1 yerde buldum 400 liraya yakın para istediler. 6gen allen ile hallettik. Çok teşekkür ederim

Benelli kan kaybedecek desenize :) scooter olarak tercihiniz nedir? iyi satışlar

Eşimde motora başlamak istiyor eğitim alsa da Leoncino gibi bir motoru sürmesi zor. Hiç trafik tecrübeside yok. O yüzden yeni Forza ya bakıyorum. Hem onun hem benim sürebileceğimiz hemde uzun yolda üzmeyecek bir motor.

Eşimde motora başlamak istiyor eğitim alsa da Leoncino gibi bir motoru sürmesi zor. Hiç trafik tecrübeside yok. O yüzden yeni Forza ya bakıyorum. Hem onun hem benim sürebileceğimiz hemde uzun yolda üzmeyecek bir motor.

haklısınız, umarım sizin için güzel bir tercih olur. iyi günlerde kullanın

Arkadaşlar selamlar. Foruma yeni katıldım.

İstanbul ve çevresinde orijinal egzoz arıyorum, 2 el, çıkma. Nereden bulabilirim? Ya da bulabilir miyim.

Herkese iyi akşamlar. Benelli tnt250 hep cordial lastiklerle piyasaya sürüldü dimi. Hiç fabrika çıkış pirelli olarak çıkarılmdi bir arkadas 2016 ve sonrası pirelli Angel ile geldi diyorda kesin bildiği almak istedim

2019 yani bu sene 249 S adıyla satılanlar pirelli ile geliyor.
2017-2018 modelleri gelmedi zaten.

Herkese iyi geceler. Denizli de bu motoru kullanan arkadas var mi biraz sohbet etsek. Motoru asiri merak ediyorum burdaki butun sayfalari okudum. Gelecek sezona tnt ile girmek istiyorum acikcasi

Bir kaç ay sonrası için ciddi olarak alıcı gözüyle baktığım motor. Her şeyiyle beğendim. Çift disk ön, çelik fren hortumu, sele rahatlığı, ağırlığı (dezavantaj gibi gözükse de, uzun yolda çok sallama yapmaması hoş) ve tabii hepinizin bildiği gibi o tatlı sesi. Sorum şu ki, kullanıcıları olarak şu alette şu problem var, şansına kalmış vs. gibi bir durum söz konusu mu acaba? Örneğin ns200'lerde yanılmıyorsam 1-2 kronik sorun vardı, şansa bağlı olarak boy gösteren. Bunun haricinde yurt dışında orijinal lastik ebatları 160/70 arka, 120/70 ön olarak okudum. Tr'deki modeller için ise 140 gördüm hep, bu konuda bi fikir alayım dedim. Motoru alırsam 160/70 ve 120/70 lastikler nasıl olur?

Bunlara ek olarak, bu motoru düşünüyorsan bak şunu, bunu göz önünde bulundur diyeceğiniz bir şeyler var mıdır?

Moderatör tarafında düzenlendi:
selam arkadaşlar. konuyu bir canlandırmak istedim. korona günlerinden sonra ben de aranıza gireceğim TNT 250 ile.

Slm arkadaşlar kardeşimin tnt 250si 2 haftadır bende benim motorum ise tvs apache)
Size bi kaç şey soracam bu tnt 250 nin debriyajı niye bukadar ser bileğim kas yaptı,
Vitesi hangi devirde olursa olsun vites değiştirildiğinde çattt diye odun kırar gibi ses geliyor normal mi bunlar sizdede öyle mi yani?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar