Plakasız Repsol Şahin Trafik polisinden kaçamadı

sesi duyamıyorum şuan, ama eğer motorcu kaçıyorsa şahin çok iyi niyetliymiş. kaçan bir aracı silah çekerek durdurmak da polisin görevi. ama bu kadar sakin yaklaştığına göre motorcu kaçmıyordu herhalde.

bence kaçma girişiminde bulunmamış.. geç farketmiş sanırım sireni.. yada farketmek istemediğinden geç farketmiş gibi davranmış :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son günlerdeki başlıklara bitiyorum...
Şahini okuyunca repsol ne alaka dedim... Şahini repsol yapmışlar diye bodoslama girdim ya lan... :queen:

Plakasız olan araç her ne olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılmalı. Nedeni ne kadar masum olursa olsun bir yakınınıza çarpıp kaçan plakasaız aracın tespit edilemediğini ve yakınınıza zarar verenin cezasız kaldığı bir senaryoyu da düşünün.

Benim plakam yolda giderken düşmüş. Eve geldiğimde farkettim. Recm etsinler beni o zaman. Nasıl plakam düşer? Düşünce tarzı iyi niyetli bile abes. O zaman cimere dilekçe ver ve plakaların tekrardan vidalanmasına izin verilsin.

Benim plakam yolda giderken düşmüş. Eve geldiğimde farkettim. Recm etsinler beni o zaman. Nasıl plakam düşer? Düşünce tarzı iyi niyetli bile abes. O zaman cimere dilekçe ver ve plakaların tekrardan vidalanmasına izin verilsin.

Evet ama o zamanda polis sormaz mı nerde senin plakalıgin diye?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanki normal olanin kacmasi gerektigi gibi bir baslik olmus. Ceza alan bir yana, basligi acanin da bakisi cok normal degil bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar