oktay efendinin form camiasında iyi bir namlı ismi vardı ,
Altın elbiseli adam , Rahmetli ilk başlarda salt motor video yu tanıyordu sonra maddi sebeplerden dolayı KTM gereksiz övüyordu millet de anlıyordu ona diyecek bir şey yok ama yine de objetifdi ..
1:48 de benelli deyince akla ne geliyor İTALYAN DEVİ DİYOR , ondan sonrası nı kapa kapa deyip video yu seyretmedim BEnelli deyince aklıma Madde IN CHINA gelyor , ne italyan ı ne devi aklımız ile dalga mı geçiyorsun öyle bir anlatmış sanki DUCATİ italyan devi imiş lavhave.... :queen:
Okay moto incelem yapmamış bildiğin REKLAM YAPMIŞ reklam başka inceleme başka ...
Oktay efendi video suna inceleme yerine Benelli Reklamı deseymiş benim Oktay motoya saygım olurdu ayıp etmiş bari video suna biz benelli satıyoruz hem inceledik hem reklamı yapıyoruz deseymiş bari ...Bu şekilde insanları aldatmış ,ilerde bunu görenler bilmeyenler inceleme zanedecek..
Konu başlıgı açana ise birisi çinli birisi hintli yok aslında birbirinden farkı ,
Amacın ;
İkinci eli olsun , hızlı satılsın ,parça bulunurlugu kolay yaygın bayi ağı olsun diyor isen Pulsar.
İkinci eli olmasa da olur ,ilana koydugumda biraz beklerim ne olacak, kızılayın dagıtıgı gibi her kesde olan değil şekil şukul tekeri geniş farklı oluyum milletden ne öyle okul üniforması gibi herkesde pulsar var diyor isen bende farklı bir şey olsun diyor isen benelli ,
Büyük şehirlerde oturmuyor isen (ankara istanbul ,izmir g.antep(galiba fabrikası burda oldugu için ekledim) pulsar a yönel ,Bu 4 şehirde isen ikisi de fark etmez