- Konu Yazar
Arkadaşlar, 2 gün önce antalyadan izmire dönüş yoluna çıkmıştım. Antalyanın içinde kavşakta trafik oluşmuş neyse aralardan geçtim en önde birde ne göreyim siyah passatın içinde bir genç sevgilisiyle muhabbet ediyor. ''Kardeşim yürüsüne herkes arkada seni bekliyor'' dedim. İlerde kırmızı ışık yanmıyor nasıl geçcem dedi. Bende o yolu biliyorum orada kırmızı ışık yok kontrollü geçeceksin ışığı beklersen sabaha kadar kimse geçemez dedim. Sonra yolumuza devam ederken sağda durdu ben ilk önce anlamadım sonra beni takip ettiği aklıma geldi. Makas atmaya başladı, yanıma geldi ne var dedim sonra sağ yola girdi dik dik bakarak herkes yoluna gitti.
Ben o araba beni durdurmak için sağa çektiğinde uymayayım yoluma gideyim diye düşündüm ama sonra pişman oldum durup haddini bildirmediğim için... Sırf sevgilisine erkekliğini ispatlamak için trafiği birbirine kattı üstelik hiçbir şey yapmadığım halde. Sizce görmezden gelip yoluma devam etmekte yanlış mı yaptım siz olsanız ne yapardınız ?
Ben o araba beni durdurmak için sağa çektiğinde uymayayım yoluma gideyim diye düşündüm ama sonra pişman oldum durup haddini bildirmediğim için... Sırf sevgilisine erkekliğini ispatlamak için trafiği birbirine kattı üstelik hiçbir şey yapmadığım halde. Sizce görmezden gelip yoluma devam etmekte yanlış mı yaptım siz olsanız ne yapardınız ?