Kırklareli Ankara gidiş geliş 1300 Km gezi

Herkese merhaba arkadaşlar ankaraya gidiş ve dönüş yolculuğumu sizinle paylaşmak istedim yolculuk pek beklediğim gibi gitmedi açıkçası yağmur ve ters yönden esen rüzgarlar biraz zorladı fakat mutlu son ile bitti bana kalacağım yeri ayarlayan Kazım TOKMAK isimli abime buradan tekrar teşekkür ediyorum

Perşembe günü gece 2 de ankaraya gitmek için yola koyulduk

Babaeskiden çıktık lüleburgaz ışıklarına geldik burada otobana giriş yapıcaz istanbula giricez

izmit çıkışı ankaraya az kaldı sabah 6 civarı pompacı abiyle sıcak çay içip sohbet ettik

sakarya taraflarında tam hatırlamıyorum eski tır sürücü abim ile karşılaştım motoru parkedip benzin istasyonuna gittim :)

sakarya bolu taraflarında 90 km boyunca yağmur yedim üst yağmurluğum vardı fakat alt yağmurluk olmayınca iyi ıslandım :)

sonunda ankaraya varabildik

ayın 17 si oldu geri dönüş başladı ankaradan çıkıyoruz

istanbula kaldı 411 kilometre her şey sorunsuz benzinimiz var :queen:

yolda ilerlemeye devam ediyoruz rakım 1570

yine yağmur başlıyor yağmurda ilerlemeye devam :)

ankaradan yemek yemeden çıktığım için yolda haliyle acıktım ilk güneş gördüğüm yerde eti cin ve dankek eşlik etti :(

Boludan çıkışta benzin istasyonunda hem yakıt alıp birazda dinlenmek için durdum

Sonunda lüleburgaza girdik ve ilk ışıklara yakalandık yol bitti buradan babaeskiye :)

[/SIZE][/SIZE][/FONT]

Motosikleti
Henüz yok.
dechatlon da uygun fiyatlı yağmurluklar var bir bak istersen, tekerine sağlık, yağmur yesende güneşi görünce kurumuşsundur.

Tekerin düz bassın mertcan kardeş.

Teşekkür ederim sizin de inşallah

dechatlon da uygun fiyatlı yağmurluklar var bir bak istersen, tekerine sağlık, yağmur yesende güneşi görünce kurumuşsundur.

haziran 15 olunca ben yağmur yemem diyordum abi :) çok teşekkür ederim motoru kenara çekip egzoz da ayakkabılarımı kuruttum yedek pantolon ve çoraplarımı çantadan çıkartıp giydim yola devam ettim :)

İyi gidip gelmişsin, maşallah.

Yağmurluk uzun yolculukta şart ve çok faydası var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bnede engelli arkadaşlar birisi alıntı yapabilirmi merak ettim cbf 150 ile nereleri gezmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar