- Konu Yazar
Abiler kolay gelsin, yaz tatili geldi motosiklet sezonu açıldı, ailesi motosiklet almayan birisi olarak yaz tatilinde çalışıp kendi motosikletimi alacağım inşallah ama aklımda hâlâ hangi motosikleti alsam telaşesi var. Aslında Türkiye'de A1 ehliyeti için çok da seçenek yok
aklımda birkaç tane model var, benim için 11kw (15bg) geçmemesi yeterli.
1- Jinlun JL250-5 (Bu motorun hiçbir yerde motor gücünü bulamadım, bu motora sahip olan bir abim varsa motor gücünü yazarsa çok memnun olurum, 15 beygirin altında ise en çok istediğim motosiklettir kendisi.)
-Jinlun JL150-5
-Regal Raptor DD 150E-2
-Zealsun ZS 150-19
Aklıma bunlar geldi, sizin bildiğiniz önerebileceğiniz 15 beygir altı gösterişli kalıplı chopperlar var ise önerilere açığım. İyi forumlar, şimdiden teşekkürler
1- Jinlun JL250-5 (Bu motorun hiçbir yerde motor gücünü bulamadım, bu motora sahip olan bir abim varsa motor gücünü yazarsa çok memnun olurum, 15 beygirin altında ise en çok istediğim motosiklettir kendisi.)
-Jinlun JL150-5
-Regal Raptor DD 150E-2
-Zealsun ZS 150-19
Aklıma bunlar geldi, sizin bildiğiniz önerebileceğiniz 15 beygir altı gösterişli kalıplı chopperlar var ise önerilere açığım. İyi forumlar, şimdiden teşekkürler