Benzincide Darp Edilen Arkadaşımızın Davası Hk.

Herkese selamlar,
Uzun süredir foruma giremiyordum konuşulduysa affola.
Aklıma düştü. Altın Elbiselinin de takip ettiği darp davasında bilgisi olan var mıdır ?

Ben şunu anladım bu ülkede başına birşey gelmemesi için elinden gelen herşeyi yapman lazım. Başına bişey geldiği zaman, sana yapılan her zaman yapana kar kalıyor hakkını bulamıyorsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben şunu anladım bu ülkede başına birşey gelmemesi için elinden gelen herşeyi yapman lazım. Başına bişey geldiği zaman, sana yapılan her zaman yapana kar kalıyor hakkını bulamıyorsun.
Tedbir bizden takdir önce Allah sonra devletimizden şeklinde ilerlemek lazım maalesef ülkemizde .
Hiç tanışmamış olmayı dilediğim bi tanıdığın mahkemesi sonuçlandı geçenlerde. 900 küsür gram uyuşturucu ile yakalanmıştı eleman, mahkeme içici olduğuna beraatine ve uyuşturucu maddenin kendisine iadesine karar verdi 😀

Tedbir bizden takdir önce Allah sonra devletimizden şeklinde ilerlemek lazım maalesef ülkemizde .
Hiç tanışmamış olmayı dilediğim bi tanıdığın mahkemesi sonuçlandı geçenlerde. 900 küsür gram uyuşturucu ile yakalanmıştı eleman, mahkeme içici olduğuna beraatine ve uyuşturucu maddenin kendisine iadesine karar verdi

Mahkeme tanıdığınızdan özürde dileseymiş.

Hiç tanışmamış olmayı dilediğim bi tanıdığın mahkemesi sonuçlandı geçenlerde. 900 küsür gram uyuşturucu ile yakalanmıştı eleman, mahkeme içici olduğuna beraatine ve uyuşturucu maddenin kendisine iadesine karar verdi

900 gramla içici olduğuna karar verilmesi.. vay be

Daha neler. Uyuşturucu Türkiye'de serbest mi ki mahkeme uyuşturucu maddenin kendisine iade edilmesine karar versin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar