Bu Doğru Mudur?

Mt grubunda Mt-125 alayım mı diye sormuşlar.Bir arkadaş bunu yazmış.
Yamaha mt 125 ile Bmw 310 Gs ingiltere’de 4000 sterline satılıyormuş.Yani ikisi aynı para.Bu doğru mudur? Doğruysa nasıl bir vergi sistemimiz var? Veyahut bmw mi bize fazla fiyat çekiyor?
Matematikçi arkadaşlar sayfaya bekleniyor.

Son düzenleme:
Sterling ise doğrudur. Bence buradan bilgisi olmayan bizlere soracağına İngiltere sayfalarını açıp, oradan güncel fiyatlara bakabilirsin.

[url]https://i.hizliresim.com/2OyXbO.jpg[/url]

Mt grubunda Mt-125 alayım mı diye sormuşlar.Bir arkadaş bunu yazmış.
Yamaha mt 125 ile Bmw 310 Gs ingiltere’de 4000 sterline satılıyormuş.Yani ikisi aynı para.Bu doğru mudur? Doğruysa nasıl bir vergi sistemimiz var? Veyahut bmw mi bize fazla fiyat çekiyor?
Matematikçi arkadaşlar sayfaya bekleniyor.

Sallamış. İngilterede yaşıyor ancak para birimine sterling demiş, futbolcu o :D İngilterede 5300 pounddan başlıyor G310GS fiyatı. Facebook sayfaları maalesef ağır düzeyde cahil ve kolpacı kaynıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Matematikçi olmaya gerek yok Avrupa üretimi bi motosiklet Avrupa ülkelerinde japonlara göre uygun olabilir. Bizdeki farkta Euro ve dolar kurunun değişikliğinden + 250cc üzerinde extra vergi olmasından vs kaynaklanıyor.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Burada Yamaha'nın satış fiyatı
4999€
Bmw ise
5990€
İngiltere'de farklı olacağını sanmam.

Ben daha önce yazmıştım.
Türkiye'de motosiklet fiyatları biraz enteresan.
Bu iki motosikletin fiyatı farklı ama yurtdışında aynı fiyata satılan bir çok model Türkiye'de enteresan bir şekilde farklı fiyatlara satılıyor.

Burada Yamaha'nın satış fiyatı
4999€
Bmw ise
5990€
İngiltere'de farklı olacağını sanmam.

Ben daha önce yazmıştım.
Türkiye'de motosiklet fiyatları biraz enteresan.
Bu iki motosikletin fiyatı farklı ama yurtdışında aynı fiyata satılan bir çok model Türkiye'de enteresan bir şekilde farklı fiyatlara satılıyor.

Başka örnek var mıdır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

1 Pound=7.43 TL
İngiltere’de türk parasıyla

Yamaha mt-125 : 32.300 TL
Bmw 310 gs: 39.200TL

Çok İlginç bir fiyatlandırma.Türkiye’de mt-125 neredeyse yarı yarıya daha ucuz.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero X Pulse 200
Sterling değil o stirling, zorlasan motor bile çıkar bu para biriminden. Dıştan yanmalı hemde :)

Nasıl tipler ingilterede yaşıyor ben burada sürünüyorum. :(

Bati avrupada motosiklet pazari buyuk ve bizdeki gibi carpik degil.Yani 125 cc max 15 beygir ile baslamastandardi var..Bu nedenle 125 cc motisikletler avrupada pahali..Yani 15 hp uzeri motor almak istiyosan once 125 alacaksin baska caren yok orda..

Bati avrupada motosiklet pazari buyuk ve bizdeki gibi carpik degil.Yani 125 cc max 15 beygir ile baslamastandardi var..Bu nedenle 125 cc motisikletler avrupada pahali..Yani 15 hp uzeri motor almak istiyosan once 125 alacaksin baska caren yok orda..

Bunu da ilk kez duyuyorum.Çok güzel bir uygulama.Bu durumu bu yasa açıklıyor olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar