Mont, kask, eldiven ve bot Önerisi İstiyorum

Merhaba, yakın zaman da R6 Alacağım. Şuan sadece mont ve kask mevcut fakat ikiside değiştirmek istiyorum.

Hepsi için toplam limitim 4bin tl. 5i zorlayabilirim.

Kask, Mont, eldiven ve bot Önerisi istiyorum.

Yazlık arıyorum.

Abi R6 alıyosun zaten o motora uygun bir kask için 2.5-3k yı gözden çıkarman lazım 1-2kya eldiven, bot, mont imkansız gibi

Hocam öncelikle teşekkürler yazdığın için.

Kask olayı şöyle. Şeklinden çok güvenliğe önem veren biriyim. Yani 1500tllik kaskta sharptan 5 yıldız almış 5bin tllik kaskta. Tabi ki ergonomik olarak rahatlık olarak kriterler var fakat ben onlara önem vermiyorum. Yani kafamı sıkmasın güvenliği tam olsun yeter :)

İxon Eager ve Bering Ross fiyat performans olarak değerlendirilebilecek montlar. Kur farkından dolayı sanırım, yurt dışına göre ülkemizde daha uygun fiyata satanlar mevcut.

İxon Eager ve Bering Ross fiyat performans olarak değerlendirilebilecek montlar. Kur farkından dolayı sanırım, yurt dışına göre ülkemizde daha uygun fiyata satanlar mevcut.

Hocam aslında en çok parayı mont ile kask'a ayırmayı düşünüyorum ama. Söylediğiniz markaları hiç duymadım açıkcası.

Hocam aslında en çok parayı mont ile kask'a ayırmayı düşünüyorum ama. Söylediğiniz markaları hiç duymadım açıkcası.

Yaşadığım ilde ekipman anlamında zengin mağazalar olmadığından, çok markayı inceleyerek değerlendirme şansım yok. İnceleyebildiklerim arasında benim tavsiye edebileceklerim bunlar =)

Mont tavsiyesi uzun zamandır bem de istiyordum. Venom dynamic ile prohel colombia arasında kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar