üç harfliler ?

Merhaba arkadaşlar bugün başımıza gelen bi olayı paylaşmak istedim. aracımız 2013 kasa captiva 2.0 ltz modeli. tatil dönüşü arabayı kenara çektik dinlenmek için. sonrasında biraz uyumuşuz. uyandığımda araba kendiliğinden çalıştı. evet şaka gibi anahtar off modunda araba öksürür gibi yaparak kendiliğinden çalıştı. bugün de farkettiğim üzere fren pedalının elektronik aksamında bir sorun var. arabayı normalde frene basmadan çalıştıramazsınız bilenler bilir. ama şuan araba frene basılmış gibi algılıyor. garip olan şeyse elektronik aksamda delirdi. eğlence sistemi bi çalışıp bi kapanıyor tablet geri dönüş kamerası açılmıyor vs vs. ben ecu ya su kaçmasından şüpheleniyorum sizce ne olabilir ?

3 harfli dediğin ecu mu oluyordu

ben arabadan anlamam ama elektronikçiye göstermek lazım

Geri görüş kamerası ve multimedia sisteminin açılıp kapanmasının ecu ile alakalı olacağını sanmıyorum. Sigorta kutusunu ve direksiyon - göğüs altı elektrik panellerini - kablolarını kontrol ettiririm ben olsam.

Bir ara benim arabanın aküsü bitmiş gibi olmuştu, ne kadar ışık - gösterge vs varsa hepsi kafayı yemişti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cool story bro

senin arabaya papaz büyüsü yapmışlar. bi ara bana gel, büyüyü çözelim.

Arabada abdest bozuyosan vazgeç o işlerden hocam...
Lisede çok yapardım araba kazadan kurtulmazdı, tecrübeyle sabit...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arabada abdest bozuyosan vazgeç o işlerden hocam...
Lisede çok yapardım araba kazadan kurtulmazdı, tecrübeyle sabit...
Peki sevişmek sorun olur mu? :queen:

Bak şimdi konu başlığının gizemini çözdüm işte... Bu Avrupa milleti kesin fabrikada bi haltlar yiyo, araçların hepsi cenabet çıkıyor fabrikadan. Sonra tabi benim motosiklet bir sene sonra piston silindir ister. Halbuki Japonlar öyle mi ya. Herifler işine, çalıştığı firmaya saygılı, profesyonel herifler. Fabrikalar fiziksel olduğu gibi metafiziksel olarak da temiz...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben motor üstünde bile sevişme yaptım hiç birşey olmadı hatta xmax sol kilitli gözde 1 paket "şapka" hazır durur motorcuyuz herşeye hazırız

Peki sevişmek sorun olur mu? :queen:

Bak şimdi konu başlığının gizemini çözdüm işte... Bu Avrupa milleti kesin fabrikada bi haltlar yiyo, araçların hepsi cenabet çıkıyor fabrikadan. Sonra tabi benim motosiklet bir sene sonra piston silindir ister. Halbuki Japonlar öyle mi ya. Herifler işine, çalıştığı firmaya saygılı, profesyonel herifler. Fabrikalar fiziksel olduğu gibi metafiziksel olarak da temiz...

Sevişmekten kasıt ufak bi öpücük, minik bir buse ise sorun teşkil etmez, fakat iş "Ticari çek sağa" durumuna geldiyse aracın en kısa sürede kirklanması gerekir...

-Mud Hatipoğlu ile Araziye Doğru-

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben motor üstünde bile sevişme yaptım hiç birşey olmadı hatta xmax sol kilitli gözde 1 paket "şapka" hazır durur motorcuyuz herşeye hazırız

Atla falan yapmadığın müddetçe sorun olmaz bence de.

Nasıl, çok eğleniyor muyuz gençler?

Mud Hatipoğlu ile Araziye Doğru
Hiç tekin gelmedi bana bu. N'apacak Mud Hatipoğlu araziye gidince bize? Şehir içinde kalabalık bir yerde olmuyor mu?

Bak eskiden beri de sürekli bir araziye teşviki söz konusu. Vay vay vay... Olaylar olaylar. Bi tarafını seven asfalttan ayrılmasın bence.

Son düzenleme:
Atla falan yapmadığın müddetçe sorun olmaz bence de.

Nasıl, çok eğleniyor muyuz gençler?

Hiç tekin gelmedi bana bu. N'apacak Mud Hatipoğlu araziye gidince bize? Şehir içinde kalabalık bir yerde olmuyor mu?

Bak eskiden beri de sürekli bir araziye teşviki söz konusu. Vay vay vay... Olaylar olaylar. Bi tarafını seven asfalttan ayrılmasın bence. Arazide ne olacağı belli değil...

Haydaa, kayyum is coming, adios amigos...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------

Tamda "Arazide düşürmeyen jersey' satacaktım, cehennem ateşinden koruyan kefen hesabı ahahaha :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şaka yahu... Seninle her zaman araziye giderim Mud, merak etme :) bot lazım ama. Yolladığın video hâlâ aklımda. Herif bayırda taş çakıl geziyorken odundan mızrak saplandı resmen ayağına. Yok, vazgeçtim ben :)

Şaka yahu... Seninle her zaman araziye giderim Mud, merak etme :) bot lazım ama. Yolladığın video hâlâ aklımda. Herif bayırda taş çakıl geziyorken odundan mızrak saplandı resmen ayağına. Yok, vazgeçtim ben :)

Eksik olma abi, benimde yolum bi gün macera dolu Amerika'ya düşerse senin hatrına geçici bi süre otobancı olurum :mrgreen:

vay konu nerelere gelmiş arabada bi kez bile küfür edilmedi binmeden önce boy aptesti alıyoz :) şaka bi yana ecu üç harfli esprimi anlayan olmuş ona şaşırdım.
esas konuya gelecek olursak bu araba chevrolet captiva servisi türkiyede yok bildiğim kadarıyla nereye götürmek gerek bilgisi olan var mı acaba

vay konu nerelere gelmiş arabada bi kez bile küfür edilmedi binmeden önce boy aptesti alıyoz :) şaka bi yana ecu üç harfli esprimi anlayan olmuş ona şaşırdım.
esas konuya gelecek olursak bu araba chevrolet captiva servisi türkiyede yok bildiğim kadarıyla nereye götürmek gerek bilgisi olan var mı acaba

Opel servisleri bakıyor olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar