- Konu Yazar
motor sevdam hic aklımda yokken 2015 te amcamla motor fuarına gitmemizle basladı. fuarda hic aklımda yokken ansızın yasanan ask ile ktm duke 200 aldım. motoru haziran a kadar sürmedim mart gibi almıs olsam 2 küsür ay hava düzelsin egitim alayım az gece pratik yapayım derken. sonra eylülde denize cıkarken (denizciyim) bir tanıdığıma sattım sonraki sene evlilik vs girdi sonra is güc derken 2018 yazında mayıs ta yeni kasa duke 390 aldım. gecen sene o motorda binmeden var olan bütün motor sürüs kitaplarını hatim ettim hondadan gene egitim aldım 5 ayda 7000 bin küsür km yaptım. yalnız söyle bir durum gelisti bu sefer yüksek bilgi icerik ve istek olunca üstüne tek silindir ve sadece sehir ici icin olan bir motor olunca esimle sürüs yapamadığım icin bu sene haziran sonu gemiden indigimde motoru yenilemeye karar verdim. secenek ler düsündükce azaldı azaldı ve Honda 750x kavasaki verys 650 ve alakasız gelebilir ama super tenere kaldı. simdi herkes hocam segment cok farklı dicek ama benim durumda farklı. keza senede 4-5 ay karada oluyorum karada ikende hep bostayım yani istanbul'da ise git gel vs dertlerim yok amacım ise esimle kıtalar arası olmasada 2-3 günlük sürekli gezilere cıkabilmek.honda 750x kavasaki verys ve tenere bu baglamda bana yakın gelirken saftlı sistem yüksek teknoloji ve barındırdığı teknoloji yüzünden tenere bana cok yakın geliyor ciddi anlamda aklım hep onda suan(50000,60000 bin km de bissürü tenere var) Hatta kullanım kılavuzunu hatim ediyorum aynı zamanda yol sanatı ve Alpaslan kuzucan tekrar okuyorum.
fiyat performans acısından 2019 model Honda 750x çıplak halde 55 bin TL civari buna canta lastik aksesuar ekleyince 62-63 bin TL leri buluyor. kawasaki verys 650) 15-20000 km) 2016 modeller zincir lastik aksesuarlar 50 bin TL en az. full dolu tenere (35-40000 bin km) 65-66 bin TL civari. suana kadar yazdıklarımı okuduğunuz icin cok tesekkür ediyorum. Bu konuyla alakalı tavsiye öneri bilgi vb hersey acıgım. tekeriniz düz bassın. esen kalın
fiyat performans acısından 2019 model Honda 750x çıplak halde 55 bin TL civari buna canta lastik aksesuar ekleyince 62-63 bin TL leri buluyor. kawasaki verys 650) 15-20000 km) 2016 modeller zincir lastik aksesuarlar 50 bin TL en az. full dolu tenere (35-40000 bin km) 65-66 bin TL civari. suana kadar yazdıklarımı okuduğunuz icin cok tesekkür ediyorum. Bu konuyla alakalı tavsiye öneri bilgi vb hersey acıgım. tekeriniz düz bassın. esen kalın
Son düzenleme: