Arka tekerlek kilitlendi galiba

Askerden yeni geldim en son askere giderken motorumu kullanmıştım, yağı benzini her şeyi vardı, geldiğimde akü bitmişti motor çalışmadı normaldir dedim. İterek servise götüreyim dedim ama arka tekerlek hiç oynamıyor, neyden kaynaklı olabilir yardımcı olur musunuz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arka teker rulmanların dağılmış olabilir.

Vites tekerlek hiç hareket etmediği için değişmiyor fakat debriyaj ile denedim hareket etmedi.

boşa aldığınızda tekerin dönmesi gerekiyor donmuyorsa arka freni kontrol edin kampana fren sıkışmış, pabuçlar yüzeye kaynamış vs olabilir frene bas çek yapın. Boşa aldığınızda donmuyorsa sorun büyük ihtimalle frenle alakalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Vites tekerlek hiç hareket etmediği için değişmiyor fakat debriyaj ile denedim hareket etmedi.
Frenin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. en kötü ihtimal debriyaj balatalari da yattığı için birbirine hafiften kaynamış olabilir ama düşük ihtimal

boşa aldığınızda tekerin dönmesi gerekiyor donmuyorsa arka freni kontrol edin kampana fren sıkışmış, pabuçlar yüzeye kaynamış vs olabilir frene bas çek yapın. Boşa aldığınızda donmuyorsa sorun büyük ihtimalle frenle alakalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Frenin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. en kötü ihtimal debriyaj balatalari da yattığı için birbirine hafiften kaynamış olabilir ama düşük ihtimal

Frenleri tam kontrol etmedim sadece 1 2 kere pompalar gibi yaptım zaten ayağımı çekince tam olarak salmiyor kendini ona da detaylı bakayım, teşekkür ederim.

Debriyaj kuruyup yapışmış olabilir debriyajı sık ileri geri zorla çalıştırınca düzelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar