2012 model bi motor için 18 bin km az mı

Bi sorum olucaktı internette bi ybr 125 esd buldum sahibiyle konuştum fiyattada anlaştık motor 2012 model 18 binde motor gerçekten çok temiz duruyor eskimiş durmuyor fiyatıda 6000 tl 5500 tl ye anlaştık almayı düşünüyorum aklıma km düşürme olayı takılıyor motor temiz haşat durmuyor fakat km düşürülmüş olabilir mi az değilmi 2012 model bi motor için fakat dediğim gibi motor çok temiz duruyor kafam çok karıştı yardımlarınızı bekliyorum

bende de var ybr esd km saati kırıldı değiştirdim yükselttirmek istedim orjinal km sine,sanayiye götürdüm yapamayız dedi usta, orjinal servise götürdüm bunların km si ile oynadığında km saati direk bozuluyor analog olduğu için dedi,motor bloguna bak sağlammı diye deforme olmasın yağ sızıntısı falan olmasın, bide vidalarına bak deforme var mı motor açılmış mı diye,18 bindeki motorun açılcağını düşünmüyorum

bende de var ybr esd km saati kırıldı değiştirdim yükselttirmek istedim orjinal km sine,sanayiye götürdüm yapamayız dedi usta, orjinal servise götürdüm bunların km si ile oynadığında km saati direk bozuluyor analog olduğu için dedi,motor bloguna bak sağlammı diye deforme olmasın yağ sızıntısı falan olmasın, bide vidalarına bak deforme var mı motor açılmış mı diye,18 bindeki motorun açılcağını düşünmüyorum

Başka ybrlere bakıyorum blokda dökülme vs var bunun tertemiz bide dediğiniz şeyi birisi ilanda yazmış km fazla sayıyor diye olabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------

İlani varsa bir bakalim motora,resimlerden az cok belli olabilir.

Atmasam daha iyi olur galiba burda ilana karalamak gibi olmasın isterseniz özelden atabilirim size

Plakasindan veya şase numarasından 5 liraya muayene geçmişine bakın. Birde plaka ve şase no ile Yamaha servisinin birinde sorgulama yaptırabilirsiniz. Bakımları servis kayıtlı değilse muayene geçmişide sıkıntılı bakarken hata veriyorsa uzak durun.
Motorun nerede ve satıcının nasıl birisi olduğuna da bağlı biraz. İlk elden veya ikinci elden ise ufak kasaba tarzı yerlerde kullanılmış olabilir. İlanı paylassaniz daha iyi fikir sahibi olabiliriz bu arada karalamiş olmazsiniz merak etmeyin

Motosikleti
D400
2006 model mct'leri 15bin km'e satıyorlar başkan bu ne ki :queen:

vize sorgulaması yap bi bakalım öncesınde kac km cıkmıs

Arkadaşlar motoru aldım temiz sıkıntısız motor şuan kafama takılan birşey var oda elciklerde titreşim var gibi motor çalışır çalışmaz başlıyor rahatsız etmiyor fakat cbf kullandım daha önceden onda böle birşey yoktu sessiz sakin çalışıyordu motor ama o 2017 modeldi ondan olabilir mi diye düşünüyorum onun haricinde bir sıkıntı yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------

Elcikler orjinal değil ondan olabilir mi acaba diye de aklıma geldi

Motosikleti
R25, CRF250L
hayırlı olsun. elcikleri orijinalleriyle değiştirin,yağını,hidrolik yağını filtresini değiştirin.bakımlarını yaptıktan sonra titreşimin azalacağını düşünüyorum

hayırlı olsun. elcikleri orijinalleriyle değiştirin,yağını,hidrolik yağını filtresini değiştirin.bakımlarını yaptıktan sonra titreşimin azalacağını düşünüyorum

Teşekkür ederim yağı yeni değişmiş arkadaş benim aklıma elcik geldi orjinal sonuçta titreşimi emer ele çok vurdurmaz diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar