Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Yarin sabah uçmakdereye gidecegim,

Angry nin yolda yaktiği lastik izlerinden gidersem belki kendime gelirim:cherry:

Kızımın kimya sınavı haftaya ertelenmeyeydi iyiydi.
Cumartesi kimya oldu.

Angry şile’de mt-07 bakmaya giden masum köylü angry, kendini yağmur öncesi şile’de buldu.

Yeşilköy sahil ve limonata :)
Nefis bir bahar havası var.

Abi yatamıyorum. Yanıyor burası. Hani utanmasam kalkıp geleceğim bende isterem die. Yok böyle bir sıcak. File montla da kan-ter içinde kaldım bugün. Servisin gözünü seveyim. Mis gibi klimalı.

Millet Nirvana'ya vardı, MT forum aylardır uçmakdereye gidemedi.. :queen: Toplu sürüş mü organize etsek acep??

Uçmakdere'de birşey yok artık. Asfaltı kötü, gözlemesi vasatın altı, yolu uzak. Ayrıca ağaçlık falan olmadığı içinde güneş hep tepende. Şile-Ağva arası güzel şimdilerde, orası da biraz fazla tehlikeli. Bakınıyoruz işte.

Uçun kuşlar uçun kıyı köye , demirköye doğru. Virajsa viraj, yeşilse yeşil ,yokuşsa yokuş yeni gözde Demirköy :)

ilk bikaç sayfaya baktım da olayı çözemedim, 35 sayfadır ne konuşuluyor merak ettim, biri özet geçebilir mi :)

Uçmakdere'de birşey yok artık. Asfaltı kötü, gözlemesi vasatın altı, yolu uzak. Ayrıca ağaçlık falan olmadığı içinde güneş hep tepende. Şile-Ağva arası güzel şimdilerde, orası da biraz fazla tehlikeli. Bakınıyoruz işte.

Şile - Teke yapıyoruz biz de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar