Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Levent'e yarım saatte bir muson atıyor, açıyor gene atıyor :cyclopsan

Akşama kadar bulut kalmayacak. Yağan son damlalar. Salı gününe kadar hava güneşli. Salı itibariyle perşembe cuma gününe kadar bulutlu ve yağmur yağabilir. Haftasonu yine güneşli hava ihtimali yüksek. Ondan sonra okyanusdaki fırtınalar akdenize ulaşmadan dahada kuzeye kayıp, avrupa kıtasında dağılıyor.

Akşama kadar bulut kalmayacak. Yağan son damlalar. Salı gününe kadar hava güneşli. Salı itibariyle perşembe cuma gününe kadar bulutlu ve yağmur yağabilir. Haftasonu yine güneşli hava ihtimali yüksek. Ondan sonra okyanusdaki fırtınalar akdenize ulaşmadan dahada kuzeye kayıp, avrupa kıtasında dağılıyor.

Benim gibi windy kullanan başka bir motorcu :p

Busıra İtalya WorldSBK'de Razgatlıoğlu podyumda Türk bayrağını dangalandırdı. Süper yarıştılar. Yupiii...:cherry:

Ben kaçar. Kullağımda şu şarkı ile:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Son düzenleme:
Daha yatar mıki acaba? :sunny:

34WWT1.jpg

IcISWO.jpg

43MGdP.jpg

Yatmasın düz gitsinler die mi?

Havasını indiriyorum işte. Yere temas edince hemen tekrar hava basıyorum :bounce:

Aga ben bile benim vibratörun one arkaya balans yaptirdim,emin ol 120den sonra bozuk satihta ziplamayi kesti,ayni şekilde frenlemede`de olumlu fayda sagladi.

Lastikler zamanla dengesiz aşindigi için,balans şart.

Abi balanslı benim lastiklerim zaten. Benim motorun titreşiminin sorunu geçen 5000km bakımında fazla yağ koymuşlardı. Hava filtresi tıkalı idi. Bu sefer parasıyla değil mi? Değiştirin dedim. Şimdi çiçhek gibi oldu. Benim lastiklerim taa Pulsar'dan beri hep balanslı. Çivi batsa kabataş'a götürüyorum BuzMotor'a. Lastik işi bende önemli. Arabanında motorun da...

Hatta ilk resme bakarsan balans kurşununu jant üstünde seninki gibi durduğunu görürsün. Sadece fazla kirli :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar