Zincir Gerdirmekten Usanmak

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
üst serisi hangisi acaba ? ek olarak motosikleti aldığım günden beri hiç eksik etmedim yağını.. önceden oluşan problemler var belli ki

Sitesi şu anda çalışmıyor ama Google görsel aramada ZVM-X diye bir serisini gördüm 1000+ cc superbike'lar için ekstra güçlü ve dayanıklı zincirleri var. Bence VX2 iş görecektir...

DID marka zincirin TR piyasasına bir iki yıl önce bol miktarda sahtesi girmişti , bir kaç arkadaş zinciri taktıktan kısa süre sonra oring lastikleri ya genişledi yada koptu , distirübütor firmalar harici satın alırken dikkat edin , ben bu sebeple RK marka aldım..

DID marka zincirin TR piyasasına bir iki yıl önce bol miktarda sahtesi girmişti , bir kaç arkadaş zinciri taktıktan kısa süre sonra oring lastikleri ya genişledi yada koptu , distirübütor firmalar harici satın alırken dikkat edin , ben bu sebeple RK marka aldım..

onu ben de yeni öğrendim kma getiriyormuş ve kapanmış bir dükkana sorarken öğrendim.. çek malı cz öneririm karaköyde bir yer getiriyormuş dedi..

Motosikleti
Honda CBF 250
200cc 10kw motoru bende gerdirmekten bıktım. 500-600 km de bir gerdirmek istiyor.Zincirim yeni, Arka amortisör monoshock. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar