Sıfırdan Topladığım Motorum.

Uzun Zamandır foruma uğramıyordum.
Sıfırdan yaptığım Jawam ve resimleri.
Çatı Kumlama işlemleri
Alıştırma işlemleri boya ve nikelaj
Toparlanmış hali.Motor orjinal toplanmamıştır
Kişisel bir motor olmuştur.Keyfime göre yaptım.
Yer Adana...

Baya emek vermişsiniz, ve gerçekten güzel olmuş. Tebrik ederim. Frenleri diske çevirmeyi de değerlendirseydiniz keşke. Hem daha güvenli olup hem de ayrı bir hava katarmış.

Bence nefis bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. Güle güle ve zevkle kullanın :cat:

Emeğinize sağlık çok güzel olmuş. İlk motorum 66 model postaci jawa idi. Sizinkisi sanki 350 cc twinsport olan model. Sizin gibi bir yeteneğim olsaydı heralde arka tekeri 160 filan yapardim. Biraz arka teker fetişistiyim 😂 güle güle kullanin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

[/COLOR]
Baya emek vermişsiniz, ve gerçekten güzel olmuş. Tebrik ederim. Frenleri diske çevirmeyi de değerlendirseydiniz keşke. Hem daha güvenli olup hem de ayrı bir hava katarmış.

Kampanalı modelini bende sevmiyorum.Disk her zaman iyidir. 638 modeli kampanalı modeli olduğu için proje dışına çıkmadım..Diskli modelide var yaptığım mevcut şu an.Onuda bitince yayınlarım.Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Emeğinize sağlık çok güzel olmuş. İlk motorum 66 model postaci jawa idi. Sizinkisi sanki 350 cc twinsport olan model. Sizin gibi bir yeteneğim olsaydı heralde arka tekeri 160 filan yapardim. Biraz arka teker fetişistiyim güle güle kullanin

twinsport modeli.var sizin gibi büyük lastik seven arkadaşlar takıyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Süper olmuş , elinize emeğinize sağlık hocam

teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

Bence nefis bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. Güle güle ve zevkle kullanın :cat:

ben yaptım pek kulanamadan bodrum Swiss otelde çalışan bir Şef geldi satın aldı gitti.

Gel de bu motora değer biç şimdi :)
Eline koluna sağlık hocam.

Hocam elinize, emeğinize sağlık. Yıllarca yabancı ustaları iç çekerek izledik. keşke tüm aşamalarını video kaydına alsaydınız. Belgesel tadında izlerdik.
Herkese hayırlı ramazanlar.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hocam elinize, emeğinize sağlık. Yıllarca yabancı ustaları iç çekerek izledik. keşke tüm aşamalarını video kaydına alsaydınız. Belgesel tadında izlerdik.
Herkese hayırlı ramazanlar.

Gerçekten belgesel gibi izlenebilirdi..

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Maşallah çok güzel olmuş :D JAWA hep sevda olarak kalacak gönlümüzde :D

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerinize sağlık. Nefis olmuş. :cat:

Harika.Adam evin bahçesinde yeni motosiklet yapmış resmen.
Eski arabaları yenileyen bir program vardı.Sizde motosikletleri yenileyebilirsiniz.

Rengi vs çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Adana da böyle insanların olduğunu bilmek güzel. Gerçekte de görüşmek dileğiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar