Açıkçası nerede yapıldığı olayına takılmıyorum kalitesi belli ...benim aklıma takılan başka konular var ...
Konforlu hız limitleri ...
Titreşim kaç km hızlarda hissedilmeye başlıyor acaba ...
Örneğin 120 -130ile uzun yolculuk yapılabilir mi ...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:02 ----------
Inazuma yaptığım araştırmalara göre çok çabuk kesiciye giriyor ...biraz cılız geldi bana tork beygir acısından..
Yanı aslında eski motorumun 44 beygir olmasından kaynaklı bu çelişkiler ...
Parasızlık yüzünden naked olduk...
Çıplak kaldık
İnazuma devri erken tüketir, ama çok konforlu alet. Üstelik her yolda hız sınırlarının üst çizgisinde seyredebilecek güce sahip. Yani otoyola çıkıp 120 km/h ile seyredebilirsiniz. Artısı konforu.
CBR250R ve aynı bloğu paylaşıyor diye bildiğim CB250R'de ufaktan (bana göre) titreşim var. Öyle uyuşukluğa sebep falan olmaz. Dediğim gibi, günübirlik bir turda 600 km yol yapabiliyordum kendisi ile.
R25 güzel motor. ABS'si olanını alırsan, çift silindir, daha az titreşim olur. İnazuma/CB250r ikilisinden de daha güçlüdür. Uzun yolda içlerinde en yeterlisi o olur. Servis giderleri CB250R'den yüksek (azıcık), İnazumadan düşük (azıcık), BMW'den ise çok daha düşük olacaktır.
G310R, daha önce bmw kullandığım için, kalitesi konusuna girmeyeceğim. Ancak parçası çok çok pahalı BMW'lerin. 2 buji kablosuna bir asgari ücretin yarısından fazla istemişti borusan. Servis gideri deyince herkesin aklına yağ ve liftre geliyor ama bu iş o kadarla bitmiyor.
Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda, bütçe elveriyor ise, CBR500R öneririm. CB500F'de olabilir tercihe göre. Daha güçlü, daha titreşimsiz, daha konforlu, daha güçlü.